Søg

Orientering om adgang til fodboldkampene på Sydbank Park (Sydbank Pokalen og 3F Superliga)

Kell Haugaard, 9. juni 2020, kl. 17:07

Orientering om adgang til fodboldkampene på Sydbank Park (Sydbank Pokalen og 3F Superliga)

Det er fra myndighedernes side nu givet tilsagn om, at der nu må være 500 tilskuere (fratrukket de to superligahold, bænk, trænere, holdledere, sundhedsstabene, kontrollører, journalister, TV-folk, officials osv., hvilket andrager op til ca. 175-200 personer)  på Sydbank Park. Det er med de korte tidsfrister fra myndigheder, interesseorganisationer m.fl. en frustrerende og også urimelig situation for alle berørte parter. Der skal jo spilles en kamp om ca. 24 timer!

Et umuligt dilemma

Vores holdning er også, at det særdeles begrænsede antal tilskuere (500 tilskuere minus spillere, bænk, trænere, holdledere, sundhedsstabene, kontrollører, journalister, TV-folk, officials osv.) sætter os i et umuligt dilemma. Uanset hvad, vi gør, vil vi komme til at skuffe rigtig mange, trofaste fans og sponsorer. Hvad skal vi vælge? Hvem skal have adgang?
Er det sæsonkortholderne? Er det sponsorerne og erhvervsklubmedlemmerne – og er det så dem, der har det største sponsorat og betaler mest, som skal have fortrinsret? Fans, venner og familier, som gennem årene er mødt op til alle hjemmekampene i Haderslev?
Skal vi trække lod? Først til mølle eller hurtigst på tasterne?

SønderjyskE er et folkeligt projekt. Det, og det fantastiske sammenhold i vores landsdel, er i de seneste måneder blevet understreget med syvtommersøm. Alle, ”høj som lav”, bidrager på hver deres måde til superligaholdet og til festen og stemningen på stadion. Med omkring 5.000 tilskuere i gennemsnit (og mange flere til sommerkampene) giver de foreløbige indikationer fra myndighederne om 500 tilskuere (minus de tidligere nævnte 175-200) ikke mening.

DERFOR: ”Vi deler sol og vind lige” – Vi trækker lod blandt alle sponsorer og sæsonkortholdere om ca. 300 pladser til onsdagens semifinale i Sydbank Pokalen

I eftermiddag/aften putter vi alle sponsorvirksomheder ned i én bowle og alle sæsonkortholdere i en anden bowle. Så har alle en lige og fair chance. Der trækkes ca. 75 sponsorvirksomheder (To deltagere pr. virksomhed) fra Bowle 1. Fra Bowle 2 trækkes 120 sæsonkortholdere (fordelt mellem Blue Section, Siddepladser og Ståpladser). Alle ”vindere” modtager mail i dag.
Man skal  senest onsdag kl. 11.00 indsende navn og mailadresse samt mobilnr. på deltageren (gælder virksomheder). Har man som sæsonkortholder ikke mulighed for at deltage til onsdagens kamp, bortfalder adgangsretten til kampen.
Der udsendes herefter separat mail fra SønderjyskE til alle deltagere – mailen bliver kontrolleret ved indgangen – og man skal på grund af ”Protokollaterne” fremvise ID ved indgangen.

Til jeres information er de resterende pladser reserveret til udeholdets fans/gæster (Fair Play).
Der er adgang til Pro Tech CNC Tribunen fra Louisevej

Der er IKKE adgang til andre tribuner, og vi skal opfordre deltagerne til at følge kontrollørernes anvisninger.

Op til søndagens hjemmekamp mod Lyngby Boldklub forventer vi at gentage processen (deltagernavnene/virksomhederne fra onsdagens lodtrækning er så ikke med i bowlerne) og trækker nye sæsonkort/navne/virksomheder – og så fremdeles til de kommende kampe. Dette ved vi med sikkerhed mere om på fredag i denne uge.

Hvad sker der videre mht. adgang for tilskuere til 3F Superligakampene?

Vi har i dag modtaget information om, at kulturministeren, sundheds- og ældreministeren og justitsministeren vil indkalde til drøftelser vedrørende et forsøg med afvikling af superligafodbold med flere end 500 tilskuere på en sundhedsmæssig forsvarlig måde. Forsøget forudsætter, at sundhedsmyndighederne finder, at der kan laves en forsvarlig model.
Vi vil derfor afvente resultatet af disse drøftelser. Det er vores håb, at der meget hurtigt kan etableres en løsning, hvor vi f.eks. via et sal-opdelt stadion gradvist kan øge antallet af tilskuere til hjemmekampene. Dette vil betyde, at vi kan ”segmentere” de forskellige tilskuerafsnit med fanafsnit, sponsorafsnit, skybokse m.m. Og dermed vil vi også kunne tilbyde en mere realistisk løsning til glæde for flere  . . .

Vi arbejder fortsat på at få belyst adgangsforhold for erhvervslejemål som f.eks. skybokse. Indtil videre er der ikke adgang til skybokse etc. (Skyboksvirksomhederne er naturligvis også med i ”sponsor-bowlen”).

Der arbejdes intenst i superligaklubberne og Divisionsforeningen med forskellige løsningsmodeller og – protokoller ind mod myndighederne. Hver dag modtager vi ny information og nye retningslinjer. Så snart, der er nyt at berette, vender vi omgående tilbage med en ny orientering til jer.

SønderjyskEs kommende kampe

I morgen onsdag spiller SønderjyskE semifinale i Sydbank Pokalen på Sydbank Park. Der er kampstart kl. 18.00. Følg med igen på https://www.facebook.com/soenderjyskefodbold kl. 17.10 med liveoptakt fra Fuglsang Loungen til kampen med bl.a. sportschef Hans Jørgen Haysen.
Kampen vises direkte på TV3+.

På søndag den 14. juni gælder det første kamp i Gruppespillet. Modstanderen på Sydbank Park er Lyngby Boldklub. Vi sender igen liveoptakt fra Fuglsang Loungen på vores Facebook-side, starttidspunktet oplyses senere i denne uge. Kampen vises direkte på EuroSport 2 med kampstart kl. 16.00.

Også de to næste kampe i gruppespillet er blevet programsat. Torsdag den 18. juni klokken 18.00 spiller vi ude mod OB, og søndag den 21. juni klokken 14.00 spiller vi ude mod Silkeborg IF – begge kampe vises på TV3 Max.
De tre sidste kampe i gruppespilles spilles i rækkefølgen Silkeborg hjemme, OB hjemme og Lyngby ude – og programsættes senere (TV-valg).

Tak for jeres forståelse og opbakning 🙂


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus