Søg

Optakt: Pokalforsvaret fortsætter på Amager

Jacob Ravn, 9. februar 2021, kl. 11:10

SønderjyskE spiller onsdag aften den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen mod Fremad Amager. Kampen vises på DR1. 

Det er som forsvarende pokalmester, at SønderjyskE har taget hul på denne sæson af Sydbank Pokalen, og ambitionen er klar: Pokalen skal forsvares.

Som pokalmester har SønderjyskE først været med fra 3. runde, og her vandt holdet 1-0 over Skive IK fra 1. division i en kamp, hvor Peter Christiansen blev matchvinder.

I 1/8-finalen mødte vi Lyngby Boldklub på Sydbank Park, og her skulle vi ud i forlænget spilletid, inden Stefan Gartenmann scorede til 2-1 og sikrede os avancement til kvartfinalen.

Her møder vi onsdag klokken 18.00 Fremad Amager, der aktuelt ligger på en femteplads i 1. division. Kvartfinalen skal i denne sæson afvikles over to kampe, og den første kamp spilles i Sundby Idrætspark, mens der er returopgør på Sydbank Park den 10. marts.

Cheftræner Glen Riddersholm har fra start meldt klart ud, hvad målsætningen er i Sydbank Pokalen:

– Ét af vores store mål er at forsvare vores pokal fra Sydbank Pokalen sidste år. Det handler om, at vi kommer ud og leverer over to kampe det, der skal til for bringe os i semifinalen, siger Riddersholm.

At det netop er over to kampe kan også få betydning for indgangen til kampen, og SønderjyskE-træneren har stor respekt for onsdagens modstander, der har taget et par store pokal-skalpe på det seneste.

– Du skal taktisk være dygtig og udebanemål kan blive afgørende. Det handler om at forberede os godt og indstille os på det. Fremad Amager har et godt hold. FC Midtjylland tabte der i sidste sæson, og Brøndby har tabt der i den her sæson, så vi ved, der venter os en svær opgave på Amager, siger Glen Riddersholm.

Lige som den seneste pokalkamp mod Lyngby bliver også denne kamp sendt på landsdækkende tv. DR1 sender kampen direkte fra klokken 18.00 med optakt fra klokken 17.45.

Stefan Gartenmann blev matchvinder mod Lyngby i 1/8-finalen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus