Søg

Optakt: Nu skal et stærkt 2020 lukkes godt ned

Jacob Ravn, 15. december 2020, kl. 11:25

SønderjyskE spiller onsdag mod Lyngby Boldklub i Sydbank Pokalen, inden årets sidste kamp spilles søndag mod Randers FC i 3F Superligaen. Begge kampe spilles på Sydbank Park.

2020 går på hæld, og SønderjyskE kan se tilbage på et stærkt år med pokaltriumf og gode resultater gennem hele året.

Der mangler nu to kampe, inden året bliver lukket ned, og begge spilles på Sydbank Park i denne uge.

Onsdag gælder det Lyngby Boldklub i Sydbank Pokalen, mens Randers FC kommer på besøg søndag i 3F Superligaen.

Marc Dal Hende ser frem til årets to sidste kampe og sætter alt ind på, at året bliver lukket ned med manér.

– Uanset hvad kan vi vist godt blive enige om, at det har været et godkendt efterår, men vi skal blive ved med at være sultne. Det er det, der er det vigtige, når vi skal tage det næste skridt som klub. Hvis vi kan lukke med to sejre, synes jeg, det har været et godt efterår, siger Marc Dal Hende.

Ugens første opgave er Lyngby Boldklub i Sydbank Pokalen, hvor holdene kæmper om en plads i forårets kvartfinaler, og Marc Dal Hende vil meget gerne være blandt de sidste otte hold i pokalturneringen.

– Den skal bare have fuld styrke. SønderjyskE var i en pokalfinale sidste sæson og vandt den, og det er den største enkeltstående kamp, der er i Danmark, så det er bare fuld hammer på. Jeg håber, vi går videre onsdag, og så napper vi Randers FC hjemme på søndag, siger Marc Dal Hende.

Cheftræner Glen Riddersholm kan se tilbage på et år med et rekordhøjt pointsnit på hjemmebanen, hvor det kun er FC København, der har besejret SønderjyskE i hele kalenderåret. Også han vil slutte godt af hjemme på Sydbank Park.

– Det vil betyde rigtig meget for os selv og de signaler, vi skal sende til hinanden internt i omklædningsrummet. Vi skal vise, at vi kan rejse os. Det gjorde vi sidst, hvor vi vandt over FC Nordsjælland, og der får vi en god mulighed for at slå tilbage.

– Vi har en ambition om at gå ud og forsvare vores titel fra sidste sæson i pokalen, så det er den første kamp, og den vi fokuserer på, siger Glen Riddersholm.

Onsdagens pokalkamp mod Lyngby Boldklub vises på DR1, hvor der er optakt fra klokken 16.15. Kampen starter klokken 16.30.

Se også med på vores Facebook-kanal fra klokken 15.30, hvor vi sender live fra Fuglsang Loungen med sportschef Hans Jørgen Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus