Søg

Optakt: Kortene bliver blandet i Kolding

Jacob Ravn, 22. maj 2020, kl. 8:00

SønderjyskE skifter alle markspillere i pausen i fredagens træningskamp mod Kolding IF. Mange af de unge spillere får en halvleg. Kampen bliver streamet her på kanalen.

Der er kun to træningskampe, inden det igen går løs i 3F Superligaen, men der kommer mindst 21 SønderjyskE-spillere i aktion i fredagens træningskamp i Kolding, hvor 1. divisionsholdet Kolding IF tager imod.

Sebastian Mielitz får hele kampen i kassen, men ellers bliver hele banden udskiftet i pausen, og det betyder blandt andet, at mange af de unge spillere får en halvleg i benene.

– Vi er glade for, at vi siden, vi påbegyndte træningen for snart tre uger siden, har haft de unge til at træne ved siden af, efter de fuldtidsprofessionelle er gået hjem. De kommer til at hjælpe holdet, og det kan også være, at de kommer til det i et stramt kampprogram her i foråret, og de er også i god form, og det bliver en god erfaring for dem.

– Vi spiller med Emil Frederiksen (19) og Isak Olafsson (19), og vi har fra vores eget akademi Mads Winther (18), Steffen Svenningsen (19) og Mads Hansen (19) med, og det vidner om, at vi har et ungt hold på mange parametre, og de skal læne sig op ad nogle af de mange dygtige og erfarne spillere, vi har, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Også i vinter testede SønderjyskE og Kolding IF imod hinanden, og dengang vandt Kolding med 1-0.

– Jeg forventer, at det lige som sidst mod Kolding, bliver en tæt kamp. Dengang var vi i teten, men Kolding var skarpest, mens vi selv brændte en masse chancer. Vi har fokus på vores defensive organisation og arbejder meget med vores opbygningsspil i fase 1.

– Det bliver en træningskamp, hvor vi skal arbejde med nogle af de ting, vi også har arbejdet med i optakten, så vi hele tiden arbejder i spillestilsudvikling samtidig med, at vi forsøger at forberede os til at blive klar til, når 3F Superligaen starter, siger Glen Riddersholm.

Rilwan Hassan og Victor Mpindi står over i fredagens kamp med skader. Det forventes, at Mpindi er klar til tirsdagens træningskamp mod FC København i Parken.

På grund af risikoen for spredning af Covid-19 skal træningskampene – lige som i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen – spilles uden tilskuere.

Kolding IF livestreamer kampen, og vi lægger et link på her på hjemmesiden inden kampstart 14.00.

Holdet i første halvleg:

Sebastian Mielitz

Jeppe Simonsen, Pierre Kanstrup, Stefan Gartenmann, Johan Absalonsen

Christian Jakobsen, Rasmus Vinderslev, Emil Frederiksen

Alexander Bah, Anders K. Jacobsen, Julius Eskesen

Holdet i anden halvleg:

Sebastian Mielitz

Mads Winther, Patrick Banggaard, Isak Olafsson, Nicholas Marfelt

Mads Albæk, Eggert Jonsson, Mads Hansen

Peter Christiansen, Artem Dovbyk, Steffen Svenningsen

På bænken: Mads Steenberg, Jannick Liburd, Arman Taranis


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus