Opstartens første nederlag

Kolding IF vandt torsdag 1-0 over SønderjyskE i det, der var den sidste træningskamp inden forårspremieren i 3F Superligaen i næste uge.

Træningskampene har ligget tæt i januar, og torsdag eftermiddag blev den femte og sidste spillet i Kolding, hvor 1. divisionsholdet Kolding IF tog imod.

SønderjyskE havde forinden vundet to træningskampe og spillet to uafgjorte, men i den sidste test gik den ikke længere. Kolding IF vandt 1-0 og fulgte dermed op på en flot stime, der har budt på to sejre og to uafgjorte kampe mod Superliga-mandskaber.

SønderjyskE’s største chance i kampen tilfaldt Anders K. Jacobsen efter 25 minutters spil, mens angriberens afslutning tog overliggeren.

Efter 0-0 ved pausen gik der kun et minut af anden halvleg, inden hjemmeholdet bragte sig i front ved Niels Letort, og dét mål blev altså kampens eneste.

Den sidste træningskamp er dermed overstået, og i næste uge bliver det alvor. Den første kamp i 3F Superligaen er mod FC Midtjylland på MCH Arena torsdag klokken 18.00.

FAKTA
Kolding IF – SønderjyskE 1-0 (0-0)
1-0 Niels Letort (47.)

SønderjyskE’s hold: Lawrence Thomas – Philipp Schmiedl (84. Lasse Haysen), Stefan Gartenmann (61. Rilwan Hassan), Mads Winther – Jeppe Simonsen, Mads Albæk, Rasmus Vinderslev, Julius Eskesen, Roni Arabaci (69. Julius Beck) – Anders K. Jacobsen, Haji Wright.