Søg

Oprykkere gæster Sydbank Park

Rasmus Andersen, 10. september 2016, kl. 15:28

Af Rasmus Andersen

Søndag gælder det hjemmekamp mod oprykkerne fra Silkeborg IF. Silkeborg, er aktuelt placeret lige under os, på sidstepladsen i Alka Superligaen med 2 point.

Sæsonens første sejr skal hives hjem i fællesskab, når et toptændt SønderjyskE hold, bakket op af et fantastisk hjemmepublikum, skal kæmpe for landsdelen og sammenholdet.

Silkeborg IF og SønderjyskE har mødt hinanden flere gange gennem årene. Både i landets bedste, og næstbedste række. Seneste SønderjyskE sejr på hjemmebane over Silkeborg IF er dog helt tilbage i 2010, hvor vi slog dem 4-0 i Superligaen. Dermed er der ingen garanti for en sejr, så det gælder om at kæmpe, og stå sammen.

Hold øje med deres mand:
Davit Skhirtladze
Skhirtladze er aktuelt den eneste Silkeborg IF spiller, der har lavet mere end 1 mål. Begge hans 2 mål, kom i 3-3 kampen mod AC Horsens, det ene var endda på et fremragende saksespark. Skhirtladze er en af 2 angribere hos Silkeborg IF. Han og Helenius, der hver især har fortid i andre Alka Superliga klubber (AGF & AaB), har potentiale til at være en yderst farlig angrebsduo. Hold øje med deres aggressive løb i feltet.

Hold øje med vores mand:
Nicolaj Madsen
Madsen har, sammen med resten af den centrale SønderjyskE midtbane, et par store sko at udfylde. Adama Guira skiftede til fransk fodbold i det netop overståede transfervindue. Det håber vi, at man ikke kan se, når Madsen, Rømer, Drachmann og de andre skal binde hele holdet sammen fra centrale pladser. Det bliver vigtigt med et sammenhængende hold, mod et Silkeborg IF mandskab, der godt kan være klar på de omstillinger, der kan opstå i løbet af kampen.

Det siger de inden kampen:
– “Det er jo lidt den klassiske at man går lidt ned, når man spiller så mange europæiske kampe. Det har kostet lidt for SønderjyskE tidligt i turneringen, og det håber vi selvfølgelig, at den her landskampspause ikke har ændret på”, Siger Andreas Albers

Det siger vi inden kampen:
– “Vi glæder os først og fremmest rigtig meget til at komme i krig igen. Der er ingen undskyldninger længere! Nu skal vi for alvor i gang med pointhøsten i Alka Superligaen. Men vi går ydmygt til opgaven og vi ved, at det kræver en god præstation for at få de 3 point. Vi vil bringe en masse energi og power på søndag, og rammer vi dagen, så får Silkeborg det svært. Vi håber på at se en masse mennesker på stadion, så vores 12. mand kan give det sædvanlige tryk på modstanderen, og skabe en god stemning.” Siger Marc Dal Hende til SønderjyskE Fodbold.

Vi håber på, at så mange som muligt kommer på stadion for at støtte de lyseblå helte til en sejr på søndag. Kampen spilles klokken 16.00 på Sydbank Park!

Husk, at du kan spille på kampen på Danske Spil. En hjemmesejr giver 1,60 gange pengene på danskespil.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus