Søg

Onazi stopper i SønderjyskE

Jacob Ravn, 5. januar 2021, kl. 7:00

Ogenyi Onazi og SønderjyskE Fodbold stopper samarbejdet et halvt år før kontraktudløb.

I oktober lavede SønderjyskE Fodbold og Ogenyi Onazi en kontrakt frem til sommeren 2021, men parterne er blevet enige om, at samarbejdet stopper nu – et halvt år før kontraktudløb.

28-årige Onazi har ikke fået den spilletid i 3F Superligaen, som alle havde håbet på, og nigerianeren får nu mulighed for at finde sig et andet sted, hvor han kan bruge sine kvaliteter og store erfaring.

Sportschef Hans Jørgen Haysen takker Onazi for tiden i SønderjyskE, hvor den tidligere VM-spiller har vist sig fint frem, selv om det ikke blev til så mange spilleminutter.

– Der er ikke en finger at sætte på Onazis indsats i SønderjyskE. Han har været professionel til tåspidserne, og han har passet godt ind i gruppen med sin dedikation, og han har også øset ud af sin erfaring til de unge spillere på holdet.

– Han kom med et efterslæb fra en skade, men han har været med i stort set alle træninger hos os, og det blev også til en startplads i Sydbank Pokalen og nogle enkelte indhop i 3F Superligaen. Det blev dog ikke helt, som han og vi havde håbet på, og han har selv givet udtryk for, at han måske passer bedre ind i en anden liga end 3F Superligaen, og det får han nu mulighed for at afprøve.

– Vi takker ham for indsatsen i den lyseblå trøje og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Hans Jørgen Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus