Søg

Østrigsk fyrtårn til SønderjyskE

Kell Haugaard, 7. juni 2016, kl. 5:30

Østrigsk fyrtårn til SønderjyskE

DM sølvvinderne fra SønderjyskE forstærker de bagerste geledder fra den kommende sæson med østrigske Matthias Maak, som har underskrevet en toårig kontrakt med option for yderligere en sæson.
Den 24årige forsvarsspiller, der skifter fra ligaklubben SV Grödig, har bl.a. spillet syv kampe for det østrigske U21 landshold. Han rager med sine 191 cm. godt op i landskabet, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig til at få ham i aktion for SønderjyskE:
– Med afgangen fra Søren Mussmann og den uafklarede situation med skadede Kees Luijckx, måtte vi selvfølgelig handle på den centrale forsvarsposition.
Det vi har set, sammenholdt med de meldinger vi har fået på Matthias Maak fra Østrig, har været meget opløftende. Han ser god ud med bolden, han er stor og dermed vil han kunne vil bibringe os noget i duelspillet og det opbyggende spil, fortæller Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Han var vikarierende anfører i hans tidligere klub, og vi har, udover det spillemæssige, også fået gode tilbagemeldinger på hans menneskelige egenskaber. Han er en type, der gerne tager ansvar i klubben og for sammenholdet. Det er vores fantastiske omklædningsrum, som har været en væsentlig årsag til de flotte, sportslige resultater i den forgangne sæson. Derfor er det altafgørende, at vi henter spillere ind, som kan se sig selv i klubben og som kan identificere sig med vores værdier, understreger Hans Jørgen Haysen, og røber, at klubben offentliggør endnu en forstærkning i nærmeste fremtid.

Fakta Matthias Maak
Alder:             24 år (12.05. 1992)
Højde:             191 cm.
Vægt:             87 kg.
Position:         Central forsvarsspiller
Kontrakt:         2 år + option 1 år
Landskampe: U21: 7
Tidligere klubber: Wiener Neustadt, Kapfenberger SV, SV Grödig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus