Søg

Nyt samarbejde mellem SønderjyskE og SINE 

Per Jessen, 12. august 2016, kl. 12:00

 

I fodsporerneMikael Uhre og Andreas Oggesen.

Hvad har Mikael Uhre og Andreas Oggesen til fælles når man kigger tilbage på deres tid som ungdomsfodboldspillere? Særligt 3 ting popper op – begge spillere har gået på sportsefterskolen SINE, begge har været U17 og U19 spillere i SønderjyskE og begge har gået på Haderslev Idræts- akademi, hvor de har kombineret det at gennemføre en videregående uddannelse med elitefodbold.

Det er med forhåbningerne om at få endnu flere unge talentfulde fodboldspillere til at gå i Mikael Uhres og Andreas Oggesens fodspor at SønderjyskE og sportsefterskolen SINE starter et formaliseret samarbejde.

– I SønderjyskE har vi længe søgt efter en efterskole som vi kan samarbejde med. I vores søgen har vi ledt efter en efterskole med en seriøs tilgang til det boglige og en efterskole som kan være med til at løfte den træningsmængde som vi tror på er nødvendig for at blive superligaspiller.  Det har naturligvis også været vigtigt for SønderjyskE, at finde en efterskole at samarbejde med som har base i Sønderjylland. Vi er overbeviste om at et samarbejde med SINE på sigt vil være en gevinst både for SønderjyskE og sportsefterskolen SINE, udtaler sports- og talentchef Hans Jørgen Haysen.

Forstander på sportsefterskolen SINE – Peter Bruhn Jepsen – er også begejstret for samarbejdet.

– Vi har i forvejen et godt samarbejde med SønderjyskEs håndboldafdeling omkring udviklingen af vores største talenter i denne sportsgren, så det er jo naturligt at udvide dette samarbejde. Jeg ser frem til, at vi fremover på SINE kan være med til at udvikle kommende ungdomslandsholdsspillere og superligaspillere i et samarbejde med SønderjyskE, siger Peter Bruhn Jepsen.

Samarbejdet rulles i gang allerede fra medio august og i første omgang skal udvalgte spillere fra SINE træne med SønderjyskE U17 hold hver anden torsdag, men visionen både fra SønderjyskE og SINEs side er at udvalgte SINE elever på sigt skal træne fast med to gange i ugen i SønderjyskE.

Derudover er en central del af samarbejdet at SønderjyskE trænere deltager i træninger på SINE ligesom fodboldtrænere fra SINE vil blive en aktiv del af træningerne i SønderjyskE.                     Ambitionen i samarbejdet er kort og godt at skabe gode træningsmiljøer, sikre en vidensdeling mellem trænerne, skabe gode relationer på tværs af de to arbejdspladser og sidst men ikke mindst at give særligt dygtige fodboldspillere på efterskolen mulighed for at blive en del af SønderjyskE.

For yderligere oplysninger om samarbejdet:
Thomas Vilstrup, HFK/SønderjyskE
Mobil: 30 32 95 64

Chris Orton, Sportsefterskolen SINE
Mail: co@sine.dk

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus