Søg

Ny kontrakt til SønderjyskE-talent

Jacob Ravn, 22. januar 2021, kl. 16:00

17-årige Sebastian Jessen, der i øjeblikket træner sammen med Superliga-truppen, har underskrevet en toårig kontraktforlængelse i SønderjyskE Fodbold.

2021 er startet særdeles stille for langt de fleste unge mennesker, men for Sebastian Jessen har der virkelig været tale om nogle begivenhedsrige dage og uger.

Normalt spiller han på SønderjyskE’s U17-ligahold, men han har været blandt de talenter, der har trænet sammen med Superligatruppen i de første træningsuger, og han fik sin uofficielle debut for førsteholdet, da han spillede en halvleg i træningskampen mod Aarhus Fremad – endda med en fin scoring til følge.

I sidste uge kunne han fejre sin fødselsdag – den 17. af slagsen – og der var igen en halvleg for førsteholdet i den anden træningskamp mod OB.

Sebastian Jessen underskrev sin første ungdomskontrakt i SønderjyskE på sin 15 års fødselsdag, og den kontrakt er nu blevet forlænget med to år, så den løber frem til sommeren 2023.

– Det er kæmpe stort for mig. Det er noget, jeg har set frem til og kæmpet hårdt for, så jeg er utrolig glad og stolt over den nye kontrakt. Et af mine helt store mål er, at jeg en dag kan komme til at spille i 3F Superligaen for SønderjyskE og spille på Sydbank Park, og nu er jeg kommet ét skridt tættere på, og det er jeg super stolt af.

– Det har været nogle spændende og begivenhedsrige uger, hvor jeg har trænet meget med på Superligaholdet og også fået to halvlege i træningskampene, og det har helt sikkert givet mod på mere. Nu har jeg været inde at snuse til det, og det vil jeg virkelig gerne have meget mere af, siger Sebastian Jessen.

Sebastian Jessen kom til SønderjyskE/HFK fra Kolding IF som U13-spiller, og det er helt i tråd med strategien for talentudviklingen, at endnu et talent fra akademiet nu får en kontrakt, der giver ham de bedste betingelser for at udvikle sig yderligere.

– Han har en fantastisk indstilling. Han er mega ærgerrig og ambitiøs, men han ved også godt, at det kræver, at du arbejder hårdt og har en ydmyg indstilling til tingene, hvis du skal lykkes med at gå hele vejen.

– Han er en spiller, der kan dække flere positioner, og det er kun et plus, når du er ungdomsspiller, og du lige skal se, hvor på banen dine kvaliteter kommer bedst til udtryk. Nu har han fået et par træningskampe for Superligaholdet og trænet en del med, og det siger noget om, hvor han er på vej til at bevæge sig hen. Der er fortsat et stykke vej, inden han er i mål, men nu har vi med den nye kontrakt givet hinanden forudsætningerne for, at det kan lykkes på sigt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Sebastian Jessen er tilknyttet TalentCenter Haderslev, der hjælper talentfulde spillere med at kombinere skolearbejde og eliteidræt, og ved siden af fodbolden passer han sin skole på første årgang hos Haderslev Handelsskole.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus