Søg

– Nu skal vi have sluttet efteråret godt af

Jacob Ravn, 13. december 2019, kl. 13:00

Cheftræner Glen Riddersholm vil lukke efteråret ned med en sejr i Horsens, så holdet kan gå på juleferie med en god fornemmelse efter en halvsæson med op- og nedture undervejs.

Søndag klokken 12.00 spiller SønderjyskE årets sidste kamp, når AC Horsens tager imod i 3F Superligaen på CASA Arena.

SønderjyskE skal forsøge at følge op på det gode resultat mod EfB fra i søndags, men cheftræner Glen Riddersholm kan ikke kopiere succesopskriften én til én.

– Vi har nogle udfordringer, vi skal have løst til kampen. Patrick Banggaard er blevet skadet, så vi skal finde en ny konstellation i forsvaret, og Christian ”Greko” Jakobsen har karantæne, og han har været en offensiv profil for os her i efteråret, siger Riddersholm.

SønderjyskE-træneren vil lukke efteråret ned med en sejr, så holdet kan gå på juleferie med en god fornemmelse.

– Vi tager til Horsens for at bygge videre på den fine præstation og det gode resultat mod Esbjerg. Det har været noget af en rutsjebanetur, vi har været igennem i denne halvsæson, så det vil være godt at slutte året af med to sejre.

– Vi møder et hold, der er stærkt på hjemmebane, og som senest slog OB hjemme, og de er svære og bøvlet at spille imod, men forhåbentligt kan vi kopiere noget af det, der sikrede os en 1-0-sejr i Horsens i foråret. Det er et dygtigt hjemmehold, der lægger et godt pres på standarder, og der har vi samtidig selv nogle procenter, der skal lægges på for at stå imod. Sejren over Esbjerg har givet en fornyet tro på tingene, og vi tager til Horsens for at slutte godt af med en sejr, siger Glen Riddersholm.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus