Søg

– Nu kan vi da ikke møde Brøndby i finalen

Jacob Ravn, 29. oktober 2019, kl. 13:08

Onsdag aften venter Brøndby IF på udebane i Sydbank Pokalen. Cheftræner Glen Riddersholm vælger at se positivt på, at det er en hård modstander, der venter.

Efter sejre over Boldklubben Viktoria og Hvidovre IF bliver der skruet op for sværhedsgraden i 1/8-finalen i Sydbank Pokalen.

Lodtrækningen ville det således, at SønderjyskE skal op imod Brøndby IF på udebane, men cheftræner Glen Riddersholm drømmer stort i pokalturneringen.

– Det er en ny mulighed for at komme et skridt tættere på trofæet, som vi drømmer om i denne sæson. Det er en top to over svære lodtrækninger – kun FC København i Parken er at sammenligne – men vi er klar på opgaven, siger Glen Riddersholm, der vælger at se optimistisk på udfordringen.

– Vi kan vælge at se positivt på det, og hvis det lykkedes at slå Brøndby ud, så møder vi dem da i det mindste ikke i finalen, hvor deres fans vil være dominerende i Parken.

SønderjyskE slog Brøndby IF 2-1 på Sydbank Park den 29. september, og selv om kampbilledet næppe bliver det samme på Brøndby Stadion, giver den kamp gode minder.

– Vi har en følelse af, at vi godt kan slå Brøndby. Det gjorde vi for fire uger siden, hvor vi dominerede og vandt fortjent. Nu spiller Brøndby på hjemmebane, og de har fået mere selvtillid, men vi må godt huske dem på, at de havde det svært sidste gang, vi mødte dem, siger Glen Riddersholm.

Brøndby-SønderjyskE spilles onsdag klokken 18.00. Kampen vises på TV3+.

Gense reportagen fra 2-1-sejren over Brøndby:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus