Se højdepunkterne: AK’s straffesparksscoring rakte ikke til point

Brøndby IF vandt søndagens topkamp mod SønderjyskE med 2-1 på Brøndby Stadion efter en sen scoring.

SønderjyskE var tæt på at liste et point med hjem fra Brøndby Stadion, men en sen scoring af hjemmeholdets Anis Ben Slimane betød, at Brøndby IF vandt søndagens topkamp med 2-1.

Udeholdet kom godt fra start og havde flere lige-ved-og-næsten-muligheder, hvor lige den sidste aflevering frem til Haji Wright manglede, men efter en halv times spil blev SønderjyskE-forsvaret splittet, og den tidligere SønderjyskE-angriber Mikael Uhre kunne sikkert sparke hjemmeholdet i front.

Kort før pausen plantede samme Uhre en albue i hovedet på Marc Dal Hende i straffesparksfeltet, og efter nogle minutters VAR-evaluering blev der dømt straffespark, som Anders K. Jacobsen scorede på. Det var AK’s sjette scoring i denne sæson.

Der blev kæmpet godt for tingene i anden halvleg, og som slagudvekslingen skred frem, lignede det en uafgjort kamp, men med små ti minutter igen afgjorde Slimane tingene for hjemmeholdet.

Med sejren hoppede Brøndby IF op på førstepladsen i 3F Superligaens, mens SønderjyskE inden årets sidste Superligakamp ligger nummer fire.

Årets sidste kamp i 3F Superligaen er på søndag hjemme på Sydbank Park mod Randers FC. Inden da venter en kamp i Sydbank Pokalen mod Lyngby Boldklub – det er onsdag 16.30 på Sydbank Park.