Nederlag for talenterne i Odense

U15-liga leverede en stærk præstation trods nederlag

U15-liga gik på banen efter 6-1 sejren sidste weekend over Randers. De leverede en stærk præstation igen, men måtte til sidst alligevel se sig slået med 2-1.

-Drengene leverer en virkelig stærk præstation i dag og kan med rette være skuffede over, at det ikke blev til point i Odense. OB starter kampen bedst og får også bragt sig hurtigt foran, men efter 15-20 minutter får vi virkelig godt fat i kampen. Vi er gode til at variere vores spil, både med bolden og i presset, og samtidig spiller vi med stor energi og aggressivitet kampen igennem. Vi er inde i en god udvikling her i foråret og nu handler det om, at blive ved med at stræbe efter mere på træningsbanen i dagligdagen, så vi får lagt yderligere på vores udvikling både individuelt og som hold, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen. Målscorer for U15-liga var Noah Musaefendic.

U17-liga gik på banen med tre sejre i bagagen inden mødet i Odense, men de kunne ikke holde fast i den gode stime.

-U17 spiller i dag i Odense, hvor vi møder et modent og stærkt OB-hold. Vi starter godt og kommer foran 1-0 ved Anders Bergholdt. OB får reduceret og bragt sig foran indenfor to minutter før pausen. I anden halvleg “spiser” de os fysisk og mentalt, og vi taber 1-5. Vi kan ikke klage over “kindhesten” den var fortjent og forhåbentlig lærerig, da de var bedre på alle parametre – ikke mindst fysisk og mentalt, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

De to hold spiller næste gang onsdag den 12.5 i Silkeborg, mens U19-liga spiller deres udsatte kamp i Odense tirsdag den 11.5.

Foto af Svend Anker Iversen: Målscorer hos U15-liga, Noah Musaefendic

Lørdag D. 6. April 14:00