Søg

Naboer og holdkammerater tørner sammen i landskamp

Stig Kongsted, 15. november 2019, kl. 9:43

Der spilles i denne uge U19-EM-kvalifikationskampe i Køge. SønderjyskE har to U19-spillere med ved turneringen. Arman Taranis optræder på det danske landshold og Leivur Guttesen på det færøske. De to lyseblå spillere tørner mod hinanden lørdag aften kl. 18.00, når Danmark og Færøerne møder hinanden.

Det er en lidt speciel situation, da de to spillere, der begge er atleter i Talentcenter Haderslev, bor dør om dør i talentboligerne under tribunen på Louisevej og til daglig træner sammen på SønderjyskEs U19-hold. Men de to spillere ligger venskab og gensidigt sammenhold på hylden, når kampen lørdag fløjtes i gang.

– Det er altid sjovt at spille mod en man kender. Vi har hygget os sammen på hotellet, men når kampen fløjtes i gang, fokuserer jeg kun på kampen om de tre point til min nation, udtaler Leivur Guttesen.

Og samme melding kommer fra Arman Taranis:

– Det bliver sjovt at spille mod en holdkammerat, men det glemmer jeg under kampen og tænker kun på de tre point, vi skal hente i den kamp.

Danmark tabte første kvalifikationskamp overraskende med 1-2 mod Finland, hvor angriber Arman Taranis blev skiftet ind 10 minutter før tid ved stillingen 1-2.

Færøerne tabte med 5-0 til de franske favoritter, og her spillede Leivur Guttesen højre kant fra start og frem til det 89. minut, hvor han blev skiftet ud.

Held og lykke til de to lyseblå drenge fra SønderjyskE og Talentcenter Haderslev i lørdagens landskamp.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus