Søg

Mitrovic sikrede uafgjort mod Vejle Boldklub

Søren Pabst, 31. juli 2017, kl. 17:19

Der var dømt uofficiel reserveholds kamp i dag på Haderslev Atletikstadion. Truppen bestod udelukkende af senior spillere.

Kampen var præget af at det var 2, tydeligt, stærke mandskaber, som udlignede hinandens styrker og gjorde det svært for hinanden.
1. halvleg var det dog de lyseblå der så stærkest ud og kom til flest chancer, hvorfor man måske kan undre sig over pausestillingen endte 0-0, men en stærkt spillende Vejle-målmand havde fast besluttet sig på at sådan skulle det være.

2. halvleg blev mere livlig og det var et festfyrværkeri af højt pres, mange dybdeløb og halvstore chancer til begge mandskaber. Det blev dog Vejle Boldklub der trak det første lange strå. Én god dybdebold og en lettere uopmærksom bagkæde på hælene, sender Vejle-angriberen fri foran Fernandes’ mål, hvor den usvigeligt sikkert blev sendt ind til 0-1.

2 indskiftninger fra trænerduoen, Hansen og Lodberg, ændrede dog en del for de lyseblå. Teit Jacobsen og Marko Mitrovic gjorde flot figur i dagens opgør. Teit leverede mange teknisk elegante detaljer og med en meget høj arbejdsratio blev han en vigtig mand i opgøret. Marko Mitrovic skulle dog blive dagens helt.
Et højt indlæg fra Marfelt ender ved William Tchuameni som header den på tværs til den stærke svensker som header den videre ind i mål. 1-1 og det var faktisk også tæt på 2-1, ved selvsamme Mitrovic senere i kampen, men afslutningen røg snært forbi fjerneste stolpe.

Kampen sluttede 1-1 og det var godt at se en masse i aktion.

Start-11

Lukas Fernandes
Jeppe Simonsen
Stefan Gartenmann
Rasmus Vinderslev
Nicholas Marfelt
Victor Ekani
Mikkel Hedegaard
Nicolaj Ritter
Emil Scheel
Casper Olesen
William Tchuameni

Bænk
Marko Mitrovic
Teit Jacobsen
Mads Hvilsom


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus