Søg

Mit minde: Dengang Hedegaard blev helten

Jacob Ravn, 5. marts 2020, kl. 11:30

I anledning af, at vi er tæt på at passere en million tilskuere på hjemmebanen i SønderjyskE Fodbold, har vi efterlyst fansenes bedste minder fra stadion. Det første er fra dengang, Mikkel Hedegaard sikrede SønderjyskE tre værdifulde point med et drømmemål.

Når vi søndag møder OB, kan SønderjyskE Fodbold runde tilskuer nummer én million – læs den historie her – og i den anledning har vi lavet en lille konkurrence på Facebook, hvor fansene kan indsende en historie om deres bedste minde fra Sydbank Park.

Det første oplevelse, som vi vil dele med jer, er fra Karsten Sørensen, der fremhæver 3-2-kampen mod FC Midtjylland den 20. marts 2016.

– Jeg er med min far på stadion for at se en af sæsonens vigtigste kampe, som er topkampen mod FC Midtjylland, og der skal vi absolut bruge en sejr, da det er sidste kamp, inden tv-pengene fordeles.

– SønderjyskE får en elendig første halvleg og er bagud 0-2 til pausen. Kort inde i anden halvleg skal min far lige hente en grillpølse, og da han er retur, er der reduceret til 1-2! Han fik dog så travlt med at komme op pga. målet, at han glemte at få sin fadøl med, så kort efter går han ned og henter den. Igen scores der, denne gang til 2-2, og min far er ved at koge over.

– Men nu er der intet, der kan få os væk fra pladserne, og minsandten om Mikkel Hedegaard ikke får banket en helt fantastisk kasse ind med et kvarters tid tilbage! SønderjyskE ender med at vinde 3-2, og jeg har sjældent set Haysen springe så højt af glæde. Fantastisk dag!

Således skriver Karsten Sørensen, og den fortælling belønner vi med fire siddepladsbilletter til søndagens kamp mod OB.

Vi følger op med endnu en historie – og endnu en vinder – i morgen.

Gense højdepunkterne fra den ovennævnte kamp her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus