Søg

Mission: Sejr på Sydbank Park

Søren Pabst, 21. september 2016, kl. 12:51

Af Rasmus Andersen og Søren Pabst

I weekend kom sæsonens første sejr i Alka Superligaen, det foregik i Farum, nu er det tid til at hente den første sejr på Sydbank Park i sæsonen.

På torsdag klokken 18.00 spiller SønderjyskE hjemme mod OB i en kamp mellem Alka Superligaens nummer 10 og 11.
For at opfylde håbet om en sejr, bliver der brug for alle mand, til at bakke de lyseblå drenge op.

I de seneste 5 kampe mod OB har vi faktisk en rigtig god statistik. Hele 11-3 hedder målscoreren i SønderjyskE favør. Dette er resulteret i 4 sejre og 1 uafgjort. Vi håber derfor, at vi fortsætter stimen når vi tager imod striberne fra Fyn!

OB’s seneste sejr i Alka Superligaen er faktisk over en måned gammel, da vi skal tilbage til d. 14 august, hvor OB slog netop vores seneste modstander, FC Nordsjælland.

Dermed er begge hold på blot én sejr i Alka Superligaen efter 9 spillerunder, så en sejr er vital for den fremadrettede rejse i Alka Superligaen.

Hold øje med vores mand:
Kees Luijckx

Den flyvende hollænder er tilbage! Hvilket comeback i startopstillingen fra vores velkendte midterforsvarer Kees, der med sit hovedstødsmål tæt under mål sikrede os sæsonens første sejr på udebane mod FC Nordsjælland. Kees er, sammen med Kanstrup, klar til at få forsvaret til at ligne det vi kender fra sidste sæson. Hvis nogen kan modstå de høje bolde, og læse spillet, så er det Kees og Kanstrup. Vi mener helt sikkert, at de, i samarbejde med de to backs, kan holde OB fra scoringer, hvis de rammer dagen!

Hold øje med deres mand:
Rasmus Festersen

Festersen har ikke starten sæsonen lige så flyvende som den foregående, men han har stadig lavet 2 mål og 1 assist for et OB hold, der ikke rigtig er kommet i gang i denne sæson. Normalt er Festersen den ene halvdel af duoen AK og Festersen, men der er spørgsmålstegn ved, hvem der skal spille ved siden af Festersen, når OB gæster Sydbank Park torsdag aften. Festersen skal nok, i samarbejde med sin makker i angrebet give vores forsvar problemer, men vi tror på, at de kan stå i mod!

Det siger vi inden kampen:
– Det bliver en kamp hvor vi nok får bolden en del, vi skal prøve at spille vores spil, OB er et hold der gerne vil spille i mellemrummene lidt ligesom FC Nordsjælland.
Alle kampe i Superligaen er lige kampe, så det handler om at ramme niveauet på dagen, vi skal ud og smadre til den. Vi skal være der 100% i duellerne og i presset, det er rigtig vigtigt at vores energi er der hvis vi skal have en sejr mod OB siger Lukas Fernandes til SønderjyskE Fodbold.

Optakt i boldgaden fra kl. 16.30 og frem til kampstart! Så kom tidligt!

Tror du på at de lyseblå scorer i begge halvlege, så kan du score odds 3.05 hos Danske spil!
Du kan spille på kampen hos vores betting-partner Danske-Spil lige her: http://odd.st/SEvOBu38
rDanske Spil kvadrat logo


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus