Søg

Michelsen takkede af i flot kulisse

Søren Pabst, 9. december 2016, kl. 22:10

Af Magnus Løv Andersen

I Jakob Michelsens sidste kamp var der godt fyldt på lægterne til en yderst vigtig kamp og en flot afsked til cheftræneren i SønderjyskE. 3.952 tilskuere var mødt op for at give SønderjyskE og Michelsen en god afsked til vinterpausen og turen til Sverige. Glimrende stemning fra starten af men storsang og jubel fra lægterne, så de lyseblå får masser af energi fra klubbens 12. mand.

SønderjyskE starter ud med et godt højt pres, som tvinger de stakkel nordsjællændere dybt i banen. Kanstrup er altid farlig på hans lange indlæg, hvilket giver en stor mulighed efter 9 minutter efter en kluntet bold i FCN feltet.

SønderjyskE viser stor dominans på den centrale midtbane, hvor FCN spillerne har svært ved at spille bolden igennem, når de vil frem i banen. SønderjyskE opsnapper utroligt mange bolde og beholder deres besiddelse. De nordsjællandske spillere er frustreret over, at de ikke kan holde fast i bolden.

Simon Kroon er tilbage i højt gear og efter en lille halv time får han snydt en enkelt FCN spiller, hvorefter han får trykket resolut af. Bolden bliver rettet af og sniger sig forbi det lange målhjørne. 1. halvleg slutter af med to FCN forsvarsspillere, som lige står og tager en kaffepause. En dyb bold i dybden giver Troels Kløve muligheden for en lille friløber, men han træder desværre i bolden og chance bliver til et optimistisk skud fra kanten af feltet i stedet.

SønderjyskE kommer tændte ud til 2. halvleg, som byder på to hold der lige skal finde sig plads igen. FCN hidtil største chance kommer efter 56 minutter, hvor Lobotka finder plads foran feltet og får sendt en halvsvag afslutning afsted, som Fernandes kan kontrollere uden problemer.

Midt i anden halvleg kommer FCN igen tæt på. En fræk bold igennem midten bliver ikke clearet, hvorefter de får et skud mod mål. Rømer er dog igen årvågen og får blokeret skuddet. Lige efter kommer der en kontroversiel situation i feltet, hvor Marcondes falder dramatisk. Dommeren står dog godt placeret og giver SønderjyskE frispark, samt gult kort til Marcondes. Film tolereres ikke i Superligaen. Udebaneholdet bliver ved med at presse på, og efter 78 minutter kommer den lynhurtige Asante på kanten og lægger en blød bold tilbage, som bliver sparket mod mål med det samme. Den kan dog ikke holdes nede og sejler over målet.

Asante fortsætter med at være FCNs farligste våben på deres højre kant. Hans hurtige løb er en evig fare for forsvaret og efter 86 minutter viser han endda, at han har et ret farligt højre ben, med en afslutning tæt ved siden af målet.

De sidste minutter forløb uden chancer, men med flot opbakning til det aller sidste. Kampen sluttede 0-0.

Vi husker tilbage på en tid hvor vi har været velsignet med en af de bedste trænere i dansk historie og ikke mindst en fantastisk kulisse til at takke ham for det hele.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus