Søg

Michael Buchholtz forlader organisationen

redaktion, 11. februar 2021, kl. 12:00

SønderjyskE Fodbold ændrer i organisationen, hvor Hans Jørgen Haysen og Michael Buchholtz forlader klubben. SønderjyskE Fodbold og de amerikanske ejere rykker tættere sammen for at skabe et endnu bedre samarbejde.  

Organisationen bliver ændret i SønderjyskE Fodbold. Sportschef Hans Jørgen Haysen skifter til AGF den 1. marts, og samtidig er det blevet besluttet, at Michael Buchholtz forlader SønderjyskE Fodbold.

Buchholtz var et vigtigt bindeled, da SønderjyskE og Platek-familien blev ført sammen i sommer, og han har siden været ansat som Head of Scouting og Team Manager, men denne stilling nedlægges nu.

Hele organisationen er meget taknemmelig for den hjælp, Michael Buchholtz har ydet i forbindelse med opkøbet af SønderjyskE Fodbold.

En af SønderjyskE-organisationens kommende opgaver bliver at finde den profil, der skal påtage sig rollerne efter både Buchholtz og Hans Jørgen Haysen, der fra 1. marts skifter til AGF.

– Vi tager den nødvendige tid til at definere den rette profil, og ind til vi har en afløser på plads, løser vi som altid opgaven i fællesskab i SønderjyskE, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE har ikke yderligere kommentarer omkring ændringerne i organisationen på nuværende tidspunkt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus