Søg

Masser af fight og ukønt spil ender uafgjort

Per Jessen, 12. marts 2016, kl. 20:22

SønderjyskE fik et enkelt point med hjem fra udekampen hos Viborg FF. Opgøret sluttede 0-0.

Marin Skender, der kunne fejre sin kamp nummer 100 for SønderjyskE, endte med at få en stor rolle i 1. halvleg. Efter 45 minutter indikerede det umiddelbart, at vi ikke skulle regne med at se flot spil i det flotte vejr i Viborg.

Viborg FF startede kampen bedst, dog stadig uden at være rigtigt gode, et par farlige indlæg blev det til, samt en enkelt afrettet afslutning, men en velspillende Skender stod godt placeret og var oplagt.

0-0 til halvleg, som umiddelbart var meget rimeligt. 2. halvleg startede ikke meget bedre, men trods det blev vi budt på flere afslutninger og også nogen farlige fra vores egen lejr.

Som halvlegen brød frem fik vi mere fat i spillet og dermed også flere chancer, men Viborg FF var konstant giftige og der blev ikke på noget tidspunkt satset fuldt. Med mange frispark, hjørnespark og indkast, blev det en halvleg fuldstændig uden flow.
Udover en enkelt hovedstødsafslutning fra Bechmann og et langskud på overliggeren fra Johan, så var der intet der fik folk op af stolene.

Kampen endte uden mål, og der var intet at skrive hjem om, dog er der muligvis blevet slået rekord for antallet af dødbolde, da det var en meget stillestående kamp i sin helhed.

Et Viborg FF hold der fuldstændig neutraliserede et SønderjyskE hold som egentlig virkede nogenlunde klar.
En fornuftig konklusion på de første 3 kampe i foråret, hvor der er blevet hentet 5 point, dermed indtager SønderjyskE 2. Pladsen inden AaB i morgen spiller imod FCK.

Hvis AaB taber til FCK, så har vi garanteret en 2. plads indtil næste weekend, hvor vi møder FC Midtjylland på Sydbank Park, søndag kl. 12.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus