Søg

Markant opgradering hos talenterne i SønderjyskE

Jacob Ravn, 8. marts 2019, kl. 13:25

Efter denne sæson får talentafdelingen i SønderjyskE og HFK endnu et løft. Karsten Andersen bliver fuldtids-talentchef, og Thomas Vilstrup tiltræder i en nyoprettet fuldtidsstilling som Head of Coaching. 

Så sker der igen ting og sager i talentafdelingen i SønderjyskE og Haderslev Fodboldklub (HFK).

Talentafdelingen har vokset sig stærkere og større i de seneste år, og til sommer sker der en markant ændring på træner- og lederniveau, der skal give talentudviklingen endnu et skub i den rigtige retning.

Hans Jørgen Haysen er i dag både sportschef og talentchef i klubben, men til sommer bliver det den nuværende A+-træner Karsten Andersen, der bliver talentchef i en fuldtidsfunktion.

Som en yderligere opgradering af talentsektoren bliver Thomas Vilstrup, der i dag er U15-træner i HFK, ansat i en nyoprettet fuldtidsstilling som Head of Coaching. Han får dermed ansvaret for alle klubbens trænere og den spillestil, der skal implementeres ned igennem systemet.

Sportschef Hans Jørgen Haysen har store forventninger til de nye tiltag på talentområdet.

– Der er blevet bygget rigtig meget på i vores talentafdelingen de seneste år, og vi tager hele tiden skridt i den rigtige retning. Med de kommende opgraderinger får vi endnu mere fokus på talentudviklingen, og vi får flere dygtige trænere og ledere, der udelukkende har fokus på vores talenter og vores setup. Det er et rigtig stærkt hold, vi stiller med den nye træner- og lederkonstellation, siger Hans Jørgen Haysen.

Thomas Vilstrup har i forvejen haft et stort fokus på talentudviklingen i klubben, da han var en af hovedarkitekterne bag det 60 sider store opslagsværk, der blev udgivet i december, som beskriver talentudviklingen i HFK/SønderjyskE fra U10 til U19 ned i mindste detalje.

– Jeg er SønderjyskE- og HFK-mand helt ind til knoglerne, og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne dyrke talentområdet i klubben endnu mere. Vi har brugt rigtig meget tid på at udvikle en strategi, der er den rigtige for vores klub og vores talentudvikling, og jeg glæder mig til at udbrede den filosofi sammen med de andre trænere og ledere, siger Thomas Vilstrup.

Simon Poulsen blev også en del af talentafdelingen, da han i vinter stoppede sin aktive karriere, og han er nu ansat i en funktion, hvor han – ligeligt fordelt – er transitionstræner for talenterne og assistenttræner for Superligaholdet.

Desuden er Michael Meyhoff ansat i en fuldtidsstilling som fodboldfaglig ansvarlig på SønderjyskE Topcenter og ungdomsudviklingstræner i HFK/SønderjyskE, lige som Thomas Skou Juul Jensen og Thomas Thinggaard er fuldtidstrænere hos henholdsvis SønderjyskE’s U19- og U17-ligahold. Afløseren for Thomas Vilstrup på U15-holdet bliver ansat på halvtid, og der bliver yderligere opgraderet med en halvtids-træner på U14.

Karsten Andersen bliver talentchef.

Thomas Vilstrup bliver Head of Coaching.

Simon Poulsen er transitionstræner for talenterne og assistentræner på Superligaholdet. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus