Søg

Markant milepæl: SønderjyskE Fodbold er tæt på tilskuer nummer 1.000.000

Jacob Ravn, 3. marts 2020, kl. 9:30

SønderjyskE Fodbold kan runde en stor milepæl i søndagens Superligakamp mod OB. Her er der udsigt til, at tilskuer nummer 1.000.000 til en hjemmekamp med SønderjyskE Fodbold træder ind på Sydbank Park.

Der er små og store milepæle i klubhistorien.

Søndag den 8. marts er der udsigt til, at en af de helt store milepæle bliver passeret.

SønderjyskE Fodbold er nemlig tæt på at runde tilskuer nummer 1.000.000 på hjemmebanen, og det skarpe hjørne bliver passeret, hvis der kommer mindst 4.865 tilskuere til kampen mod OB, der spilles på det publikumsvenlige tidspunkt søndag klokken 14.00.

Siden skabelsen af SønderjyskE den 1. januar 2004 har i alt 995.137 tilskuere set SønderjyskE Fodbold i aktion på hjemmebanen i Haderslev, og med en voksende skare af trofaste tilskuere er det ganske sandsynligt, at millionen bliver passeret på søndag.

For SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen er den magiske milepæl en anledning til at stoppe op og tænke tilbage på de første 16 år, hvor SønderjyskE har leveret topfodbold til sønderjyderne.

– Hvis vi rammer millionen på søndag mod OB, skal det selvfølgelig fejres og markeres, men stoltheden er størst herinde, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen og banker på hjertet.

– Årsagen til, at SønderjyskE i sin tid blev søsat, var, at vi ville give oplevelser til sønderjyderne, og det er der snart en million mennesker, der har taget imod. Det er vi meget, meget stolte af, og vi glæder os over den store opbakning, der er til SønderjyskE Fodbold.

Opbakningen er steget stødt gennem årene, og Sydbank Park har netop fået et løft, der formentligt vil kunne give tilskuertallet endnu et hak i vejret.

– Men de tre nye tribuner, der er kommet til løbende de seneste seks år, har vi virkelig fået et Superliga-stadion, som hele Sønderjylland kan være stolt af. Nu har vi et lukket stadion hele vejen rundt, og det betyder, at vi kan give en bedre og mere intens oplevelse, når der er Superliga-fodbold på Sydbank Park.

– Vi oplever en rigtig god opbakning til holdet, og selv om det ikke er alle sæsoner, der er lige sjove, møder mange tilskuere trofast op gang efter gang – og dét er rigtige fans. Sydbank Park har fået et rigtigt godt renommé i fodbolddanmark, og der er ingen udehold, der synes, det er sjovt at komme til Haderslev. Men for fansene er det en fest, fordi her er hyggeligt og intenst, og tilskuerpladserne er tæt på banen, og det giver bare grobund for rigtig mange gode oplevelser, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE-direktøren appellerer nu til, at tilskuerne giver den en ekstra skalle i resten af foråret, hvor holdet virkelig har brug for støtten.

– Vi er i kamp for overlevelse, og vi skal også spille i 3F Superligaen efter sommerferien – for 13. år i træk. I sådan en kamp har vi også brug for ekstraordinær opbakning fra tilskuerne, så vi håber, at alle lige vil give den ti procent ekstra, når de er på stadion, så vi sammen kan skabe en ny stor fodboldfest i Sønderjylland. Sammen er vi stærkest, siger Klaus Rasmussen.

De 995.137 tilskuere, der har set SønderjyskE Fodbold på hjemmebanen, tæller kampe i 3F Superligaen, 1. division, Sydbank Pokalen samt de europæiske kampe.

SønderjyskE Fodbold har i denne sæson et tilskuergennemsnit på 4.564.

Bliver der dig, der bliver tilskuer nummer 1.000.000? Køb din billet til SønderjyskE-OB her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus