Marginalerne manglede i Parken

FC København vandt mandag aften 3-2 over SønderjyskE i Parken. Mads Albæk og Marc Dal Hende kom på tavlen.

FC København og SønderjyskE kæmpede mandag aften om vigtige point i 3F Superligaen, men desværre blev alle pointene i Parken, da hjemmeholdet vandt 3-2 efter en dramatisk kamp.

Begge hold havde chancer i kampens indledning – Jeppe Simonsens skud gik ti centimeter forbi stolpen – men vi skulle hen til slutningen af halvlegen, før målene faldt.

Viktor Fischer bragte FCK på 1-0 syv-otte minutter før pausen, men inden omklædningsrummene kaldte, havde Mads Albæk udlignet med et flot langskud.

SønderjyskE fik en forfærdelig start på anden halvleg, da Viktor Fischer rendte ind i Victor Mpindi, og det blev desværre takseret til både straffespark og gult-rødt til Mpindi. Jonas Wind omsatte sikkert fra 11 meter.

Glen Riddersholm skiftede fem spillere på én og samme gang med et kvarter igen, men det nye halve hold fik svære betingelser, da FCK igen fik et straffespark i den tynde afdeling. Wind var igen sikker fra pletten.

Kort efter var det vores tur til at få chancen fra straffesparkspletten, efter indskiftede Peter Christiansen havde udfordret godt i FCK-feltet. Marc Dal Hende scorede sikkert og nettede dermed for første gang siden returen til SønderjyskE.

Det blev desværre ikke til en udligningen, og vi skal nu forsøge at komme tilbage på sporet, når vi søndag møder AGF i Aarhus.