Søg

Marco Rojas til SønderjyskE

Jacob Ravn, 22. januar 2019, kl. 9:10

SønderjyskE skriver kontrakt med 27-årige Marco Rojas, der kan dække flere af de offensive positioner på holdet.

SønderjyskE har hentet sin seneste forstærkning på den anden side af jordkloden.

27-årige Marco Rojas er fra New Zealand og har spillet 40 A-landskampe for sit hjemland, men newzealænderens flyttelæs skal dog kun transporteres 500 kilometer, når han nu skifter fra SC Heerenveen i Holland til SønderjyskE.

Marco Rojas blev hurtigt et hit i New Zealand og Australien og rykkede i 2014 til VfB Stuttart i den tyske Bundesliga, og siden har han spillet for blandt andet Greuther Fürth, FC Thun og det seneste halvandet år i SC Heerenveen.

I denne sæson har offensivspilleren kun fået begrænset med spilletid i Æresdivisionen, og derfor rykker han nu til SønderjyskE og Superligaen, hvor sportschef Hans Jørgen Haysen har store forventninger til sin nye spiller.

– Det er en spændende spiller, og det glæder mig meget, at det er lykkedes os at hente ham til klubben. Han har spillet 40 landskampe for New Zealand og været i nogle spændende ligaer allerede, og han har nogle spidskompetencer, som vi godt kan bruge på holdet.

– Han er først og fremmest en rigtig dygtig boldspiller. Han har en fiks fod og er rigtig dygtig på frispark, og han afslutter generelt rigtig godt fra distancen, så jeg forventer også, at det er en spiller, der kommer til at lave en del point for os. Han er god og hurtig i kombinationsspillet, og så er han ret fleksibel på de forreste pladser, hvor han kan spille de fleste offensive positioner, siger Hans Jørgen Haysen.

Marco Rojas har fået en etårig kontrakt med option på en forlængelse, som parterne agter at kigge nærmere på inden sommerpausen.

Den nye SønderjyskE-spiller har tirsdag morgen gennemgået lægetjek og underskrevet kontrakten og tiltræder omgående i klubben.

Marco Rojas, der får trøje nummer 17, er i øvrigt blot den anden spiller med newzealandsk pas, der kommer til at optræde i Superligaen. Den første var Sønderborg-knægten Winston Reid.

Se et video-interview med Marco Rojas i indslaget herunder.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus