Søg

Marc P i lyseblåt til 2019

Kell Haugaard, 11. august 2016, kl. 5:30

Marc P i lyseblåt til 2019

Én af superligaens nok sejeste forsvarsspillere forlænger med SønderjyskE.

Han er en af dem man slår sig på, og han kriger og tackler så det synger helt oppe på tilskuerpladserne. Marc Pedersen er på rekordtid blevet én af SønderjyskEs profiler, og de lyseblå fans elsker den hærdebrede forsvarsspiller, som aldrig lægger sig ned.
Kærligheden er tydeligvis gengældt, da den populære østjyde netop har forlænget sin kontrakt med sønderjyderne med endnu to sæsoner, og sportschef Hans Jørgen Haysen er da også meget tilfreds med forlængelsen:
– Marc Pedersen ankom sidste sommer, og har siden stort set spillet samtlige kampe. Han er vokset meget hurtigt med opgaverne, og har de helt rigtige SønderjyskE dyder. Han udstråler power, fysik, indædt vilje og rendyrket vindermentalitet, og meget vigtigt er han spilleren, der altid sætter holdet før sig selv.
Marc Pedersen har også mange strenge at spille på. Han kan agere både højre back og midter-forsvarer. Hertil er han farlig som assistmager; men også som målscoreren på de vigtige standardsituationer.

– Både Marc Pedersen og SønderjyskE viser med kontraktforlængelsen, at vi vil hinanden, og at begge parter tror på projektet og de yderligere lag, som vi kontinuerligt planlægger at lægge på. Og det er netop spillere som Marc Pedersen, der skal være grundstenene i truppen og øverst i den lyseblå kultur hos SønderjyskE, understreger Hans Jørgen Haysen.

Marc Pedersens oprindelige kontrakt havde udløb den 30. juni 2017.

Fakta Marc Pedersen
Alder:            27 år (31.07. 1989)
Højde:           185 cm.
Vægt:            85 kg.
Position:        Centralt forsvar/højre back
Kontrakt:       30.06. 2019
Tidligere klubber: Vejle Boldklub, Randers FC (udleje), Djurgården IF, FC Fredericia


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus