Søg

Mandagsfest på Sydbank Park

Søren Pabst, 7. august 2017, kl. 21:08

Af Nicolai B. Madsen  

En dejlig, lun sommeraften lagde rammerne til dagens opgør i Alka Superligaen, hvor SønderjyskE tog imod AGF hjemme på Sydbank Park. Et opgør der bød på et gensyn med de to tidligere SønderjyskE-spillere Adama Guira og Pierre Kanstrup.

6.015 mennesker var mødt op på Sydbank Park for at overvære opgøret i sommersolen.

Allerede inden opgørets start var stemningen høj på Sydbank Park. Både Blue Section og AGFs medrejsende fans i udebaneafsnittet sørgede for god stemning inden kampstart med både sang og trommespil.

Opgørets begyndelse var en stille affære uden de store chancer. Det var tydeligt fra start, at SønderjyskE-spillerne havde læst godt på lektien op til dagens kamp, da den lyseblå defensiv fra start var meget opmærksom på at få lukket ned for AGFs lange bolde fra forsvaret op mod holdets offensive spillere.

Kampen var meget jævnbyrdig fra start, men allerede i det 9. minut kunne hjemmeholdets fans bryde ud i jubel, da Kees Lujickx steg til vejrs på et hjørne og headede bolden ind i nettet på en flot assist af Marcel Rømer.

Herefter var det som om, at de århusianske tropper mistede en smule af gejsten, og dermed tog SønderjyskE over i de fleste af spillets facetter. Det var en svær periode for et tydeligt frustreret AGF-mandskab, som også trak kampens første gule kort efter 21 minutter, da Jens Stage nedlagde en SønderjyskE-spiller.

Kampen fortsatte på lyseblå betingelser langt ind i 1. halvleg, og i det 25. minut var Mikael Uhre meget tæt på at øge den lyseblå føring til 2-0, da Philip Zinckernagel stak afsted i en omstilling og fandt Mikael Uhre i dybden. Hans afslutning blev dog rettet af, og SønderjyskE måtte tage til takke med et hjørnespark.

Frustrationen fortsatte hos AGF-mandskabet, der også trak kampens andet gule kort efter 31 minutter – denne gang til Frederik Møller.
Hjemmeholdets dominans blev så småt mindre i takt med at udeholdet droppede de lange bolde, og dermed kunne AGF stille og roligt spille sig til flere chancer end tidligere i halvlegen – dog uden succes.

I overtiden af 1. halvleg måtte AGFs anfører Morten ’Duncan’ Rasmussen udgå med en skade, og det skulle vise sig at være et hårdt slag for udeholdet.

 

Fra 2. halvlegs start var SønderjyskE dominerende, og det høje pres kulminerede med en scoring allerede i kampens 52. minut, da Christian Greko Jakobsen sendte en fræk aflevering ind bag AGF-forsvaret til Mikael Uhre som køligt fik øget føringen til 2-0.

SønderjyskE fortsatte det høje pres og dominerede fortsat spillet, da Philip Zinckernagel efter 64 minutter opsnappede en bold i AGFs defensiv og hamrede den i kassen til 3-0.

Den sidste halvdel af 2. halvleg forløb kontrollerende fra SønderjyskEs side.

Dermed kunne de lyseblå hive en fortjent 3-0-sejr hjem. Dermed indtages 4. Pladsen af SønderjyskE som nu har 7 point efter 4 kampe.

Vi siger tak for fremmødet til dagens kamp! Vi ses igen d. 25. August, hvor vi byder OB velkommen på Sydbank Park!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus