Søg

Mandag starter træningen op igen

Jacob Ravn, 31. juli 2020, kl. 8:40

Tre ugers sommerferie er slut, og SønderjyskE-spillerne vender mandag tilbage til Haderslev for at gøre sig klar til 2020/21-sæsonen.

Efter tre ugers yderst velfortjent sommerferie vender SønderjyskE-spillerne mandag den 3. august tilbage til fodboldtræningen i Haderslev.

Holdet sikrede sig som bekendt europæisk adgang, da det vandt Sydbank Pokalen den 1. juli, og derfor kunne spillerne allerede gå på sommerferie efter gruppespillet den 8. juli.

Nu skal spillerne se frem mod en spændende 2020/21-sæson, hvor den står på 3F Superligaen for 13. år i træk, og derudover venter Europa League-kvalifikationen og et forsvar af pokaltitlen.

Når spillerne møder ind igen, gælder de samme protokoller og corona-restriktioner som inden sommerferien. Det vil sige, at spillerne fortsat skal corona-testes en gang om ugen, og træningerne skal fortsat være lukket for offentligheden.

Medier, der ønsker at overvære træninger eller lave interviews, skal fortsat kontakte pressechef Jacob Ravn.

Vores træningskampe inden sæsonstarten i 3F Superligaen den 11. september er i øjeblikket ved at blive planlagt, og vi melder ud her på kanalen, så snart vi har en endelig køreplan.

I den første uge er der “kun” test og træning på programmet.

Du kan som altid følge med i stort og småt om klubben ved at følge med på vores sociale medier på Facebook, Twitter og Instagram.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus