Målene manglede på Sydbank Park

SønderjyskE var tæt på et point, men FC Midtjylland vandt i sidste ende med 2-0 på Sydbank Park.

Det lykkedes desværre ikke at vinde fredagskampen hjemme på Sydbank Park mod FC Midtjylland.

Midtjyderne bragte sig i front efter tre minutter, og SønderjyskE jagtede udligningen de næste 85 minutter, inden FCM kort før tid lukkede og slukkede med 2-0-målet.

Særligt første halvleg var opløftende for hjemmeholdet. Der blev skabt flere chancer, der godt kunne have fortjent en bedre skæbne, men afslutninger fra Emil Kornvig, Duplexe Tchamba og Victor Mpindi ville desværre ikke gå i nettet. Der skal arbejdes hårdt for scoringerne i øjeblikket.

FCM blev reduceret til ti mand efter en halv time, og vi mosede godt på for en udligning, men heller ikke efter pausen lykkedes det at få det forløsende mål. Særligt Rilwan Hassan var tæt på, men han brændte en stor chance tæt under mål kort inde i anden halvleg.

Anders K. Jacobsen kom frem til en god hovedstødschance efter Emil Holms gode indlæg, men Jonas Lössl reddede i FCM-målet.

Det blev desværre ikke denne gang, der kom på point på kontoen. Vi gør det næste forsøg søndag den 22. august mod FC København i Parken.

Tak for opbakningen til de over 4000 tilskuere på Sydbank Park.