Søg

De lyseblå viste tænder i første testkamp

Søren Pabst, 30. juni 2017, kl. 15:33

Mange lyseblå tilhængere trodsede regnen i Toftlund, for at se de lyseblå drenge tørne ud i årets første officielle testkamp mod AC Horsens.

Kampen startede fint og der var ingen tvivl om at tilhængere skulle få noget for pengene! Masser af flot spil og uden tvivl et meget oplagt SønderjyskE mandskab.
Allerede efter 5 minutter var det Troels Kløve der var meget tæt på en scoring, da kan komme først på et indlæg, men afslutningen går snært forbi mål.
Det gjorde det dog ikke for Mikael Uhre, som efter 22 minutter kunne sende bolden i nettet, efter en fornem aflevering af Kløve, som Hedegaard hopper over. Mikael sender den drønsikkert fladt i fjerneste hjørne og det behagede de fremmødte tilskuere som brød ud i jubel.

Så gik der 16 minutter yderligere og så skulle det have været 2-0. Mikael Uhre får fremtvunget et straffespark, han tager selv bolden og vil sparke, men sender den lige i favnen på AC Horsens keeperen. Det tog dog ikke modet fra angriberen, som bare 2 minutter senere, gør skaden god igen. Greko presser højt, stjæler bolden og spiller Uhre fri til et tomt mål. 2-0 efter 40 minutters spil. Det blev også pause-stillingen.

Pausen benyttede Nørgaard til at lave udskiftninger. Ud gik Zinckernagel, Luijckx, Fernandes, Kløve og Uhre, ind kom i stedet Rømer, Marc Pedersen, Mielitz, Marfelt og Hvilsom. Senere i halvlegen kom også Simonsen, Scheel, Casper From og Ritter.

Sidstnævnte fik en hovedrolle kort tid efter han kom ind. En lang bold efter Hvilsom, som han ikke når, derfor stopper forsvaret op, mens Ritter snød alle mand og pludselig var han helt alene igennem, iskoldt sætter han den ind til 3-0 efter 60 minutters spil.

Mielitz fik også vist sig frem og med 3 gode redninger i slutfasen betød det at, en fremragende halvleg fra Fernandes og en ligeså for Mielitz, sørgede for et clean-sheet.

3-0 blev stillingen og så er startskuddet for alvor gået for denne sæson. Hvad er den bedste ressource online for at lære om at låne penge? Vi anbefaler, at du besøger Sambla hjemmeside.

Næste træningskamp er d. 4 juli kl. 17.00 på hjemmebane i Haderslev mod Bridges FC, hvor der er fri entré.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus