Søg

Lyseblå løver på jagt i højlandet

Søren Pabst, 25. november 2016, kl. 15:06

Af Søren Pabst

Efter at være kommet tilbage på sporet i den meget blæsende affære på Sydbank Park i søndags, er det nu tid til at bygge videre. Denne gang mod en af ligaens mest formsvage hold. Men tag dog ikke fejl, for Viborg FF er ret kendte for at gøre livet surt for SønderjyskE når vi kommer besøg. Faktisk har vi ALDRIG vundet på udebanen i Viborg.

Målrigt bliver det nok heller ikke, i de seneste 5 kampe mellem de 2 hold, er der blot blevet scoret 7 mål, som i gennemsnit bare er lidt over et halvt mål pr. hold.

Sidst vi mødte Viborg FF, for ikke ret lang tid siden, blev det igen igen, en tæt affære. Godt hjulpet på vej af et rødt kort til Fochive kæmpede de lyseblå sig til en 1-0 sejr på Sydbank Park på et straffespark af Pierre Kanstrup.
Det er lige så sikkert, som at dagen er lang, at de her 2 hold spiller tætte intense kampe hvor marginalerne bliver afgørende.

Hold øje med deres spiller:
Serges Deblé
Den lille ivorianer har ikke set for godt ud på det seneste, men topniveauet hos den lille hurtige offensiv-spiller, er så højt at hvis han rammer dagen kan han gøre livet surt for ethvert forsvar. Vi skal dog helt tilbage til d. 10 september siden sidste mål fra ham.
Viborg FF har ikke vundet i de seneste 8 Superliga-kampe, hvoraf 7 har været nederlag. Hvis den statistik skal pyntes, så får de brug for Deblé i topform.

Hold øje med vores spiller:
Philip Zinckernagel
Som altid, bliver der stillet spørgsmålstegn når der kommer nye ansigter og så endda fra 1. divisionen. Philip har dog været fuldstændig ligeglad og vist at han kan nogen ting med bolden for fødderne og samtidig er en rigtig dygtig holdspiller.
“Zincker”, som han bliver kaldt i folkemunde, fik i seneste runde endelig hul på bylden og scorede det afgørende mål i den dramatiske kamp mod FC Midtjylland.
Philip har spillet både fra start og fra bænken, han kan være en trussel i begge henseende, så uanset hvornår vi får ham at se på banen mod Viborg FF, så står han klar til at levere varen.

Det siger de inden kampen:
-Det er altid tæt mod SønderjyskE, og det tror jeg, at det bliver igen – og så skal vi sørge for, at være helt afklarede i de forskellige situationer i kampen, så det tipper over til vores fordel denne gang. Vi ved, at vi kommer frem til muligheder, og så handler det om at være kyniske siger cheftræner Johnny Mølby til VFF.dk

Det siger vi inden kampen:
– Vi har gode muligheder for at få point med hjem imorgen i Viborg. Hvis alle er til stede og alle yder 100 procent, når vi gør det og står sammen som et hold, så har vi et rigtigt stærkt mandskab, som kan slå alle hold i ligaen, måske pånær FCK. Det synes jeg også vi beviste i sidste uge mod FCM. Efter mit synspunkt har Superligaen vist i år at, hvis man ikke er til stede rent mentalt, så taber mand. Det er en meget tæt liga med mange gode hold, så det handler meget om at komme godt fra startblokken, give den alt hvad vi har, stå sammen og være fokuseret lige fra starten af, siger matchwinner fra i søndags Philip Zinckernagel

Den tidligere Viborg FF spiller Marcel Rømer tilføjer.

– Vi ved at de kommer med en masse fysik og gerne vil køre omstillinger, samtidig med at de er farlige på dødbolde. Så her skal vi være ligeså fokuserede som mod FCM. Vi ved fra tidligere opgør at Viborg arbejder benhårdt og kan være svære at nedbryde, så det bliver uden tvivl en kamp hvor der skal løbes en masse meter. Gør vi det kan vi begynde at sætte vores spil. Vi har gode offensive spillere med individuelle kvaliteter som vi skal sætte i scene samtidig med at vi også er stærke på dødbolde. Kan vi gøre dette tror jeg på at vi kommer til at gøre ondt på Viborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus