Søg

Lynscoring og langskudsdrøn sænkede SønderjyskE

Rasmus Andersen, 15. februar 2019, kl. 20:56

På årets hidtil flotteste dag skulle Sydbank Park igen danne ramme om Superligaen. SønderjyskE skulle forsøge at finde tilbage til vinderstien mod dagens gæster AGF.

SønderjyskE kunne sige mojn til to hjemmebanedebutanter fra start, da både Danny Amankwaa og Marcos Rojas startede inde for de lyseblå.

Det var SønderjyskE mest på bolden de første minutter, men efter bare 4 minutter kom AGF alligevel foran. Patrick Mortensen så sin afslutning blokeret af Kees Luijkcx, men Jens Stage var først på returen og sendte bolden i nettet.

SønderjyskE havde bolden meget på egne fødder, men kæmpede med at bryde den stenhårde AGF defensiv ned. Mart Lieder forsøgte efter 12 minutter at afslutte langt ude fra, men afslutningen havnede hos de medrejsende AGF tilhængere.

AGF var hurtige til at straffe når SønderjyskE bragte mange mand med i det opbyggende spil. To gange fik gæsterne spillet bolden ned bag SønderjyskE bagkæden, men begge gange endte det med hjørnespark, der heldigvis ikke blev farlige.

SønderjyskE forsøgte at komme frem til chancer, men det var ved dødboldene, at de lyseblå var farlige. Marc Pedersen fik i sidste ende hovedet på efter et hjørnespark, men afslutningen sad lige i handskerne på målmand Grabara.

Generelt var AGF meget langt tilbage på banen og tillod SønderjyskE at holde bolden, men så snart hjemmeholdet nærmede sig feltet stod gæsterne i mod.

Der kom dog ikke flere scoringer i første halvleg og derfor kunne gæsterne tage føringen med ind til pause.

Efter pausen kom SønderjyskE ud med et friskt udtryk. Et par dødbolde satte AGF under pres inden et langskud fra Mpindi tvang Grabara ud i en redning ved jorden. Flot hård afslutning af Mpindi, men desværre ikke noget mål.

Patrick Mortensen var meget tæt på at gøre det onde ved SønderjyskE efter et hjørnespark ti minutter inde i anden halvleg. Bolden fik lov til at passere helt til bagerste stolpe, hvor Mortensen satte panden på, men lige i hænderne på Mielitz.

Dagens tilskuertal viste den flotte opbakning til SønderjyskE. Der var i dag 5275 tilskuere på Sydbank Park.

Med tyve minutter tilbage af opgøret kom Johan Absalonsen på banen i stedet for Marcel Rømer.

Med ti minutter tilbage blev Lieder sendt i dybden af Søren Frederiksen. Lieder afslutning var ganske kvalificeret, men den fjerneste stolpe stod i vejen for hollænderens flade afslutning.

Efter 82 minutter gav Glen Riddersholm også debut til Senad Jarovic, der kom på banen i stedet for Marcos Rojas.

Få minutter før slutfløjt lukkede Patrick Mortensen kampen. Med et fremragende langskud sendte Mortensen bolden helt op i fjerneste hjørne og dermed var det 0-2 og meget svært for SønderjyskE at komme tilbage i kampen.

SønderjyskE kunne ikke komme frem til reduceringen og derfor sluttede det med et 0-2 nederlag på Sydbank Park.

Vi siger tusind tak til de 5275 fremmødte tilskuere på Sydbank Park. Tak for opbakningen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus