Søg

Lokalt stortalent forlænger med SønderjyskE

Kell Haugaard, 13. maj 2016, kl. 5:30

Lokalt stortalent forlænger med SønderjyskE

Superligaklubben SønderjyskE har forlænget med stortalentet Casper Olesen, som har underskrevet en ny, toårig kontrakt. Angriberen, der har trådt sine barnestøvler i Sønderborg, har taget hele turen i klubbens talent setup med bl.a. Haderslev Idrætsakademi og ligabold i ungdomsrækkerne.

Det er i indeværende sæson blevet til debut og indhop på den store scene i Alka Superligaen, og sportschef Hans Jørgen Haysen er da også meget tilfreds med det unge talent:
– Casper Olesen har henover særligt denne sæson og i dagligdagen udviklet sig som håbet og forventet. Han er en snu, offensiv spiller med gode afslutningsfærdigheder, og så kan han dække flere positioner, som angriber, kantspiller og som ”8´er” på den offensive midtbane.
Vi glæder os ekstra meget, hver gang vi får én af de lokale drenge gennem nåleøjet. Der er kæmpestor forskel på at være en profil i ungdomsrækkerne til at skulle begå sig på eliteplan som senior. Det har Casper Olesen klaret til UG, og jeg er overbevist om, at vi i fælleskab får ham løftet til det næste niveau på udviklingsstigen. Potentialet og indstillingen er i hvert fald til stede, fastslår Hans Jørgen Haysen.

Fakta Casper Olesen
Alder:             20 år (10.05. 1996)
Højde:             178 cm
Vægt:             72 kg
Position:         Angriber
Trøjenr.:        13
Kontrakt:         2 år (30. juni 2018)
Tidligere Klubber: Dybbøl og FC Sønderborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus