Søg

Lokalbrag på Sydbank Park

Rasmus Andersen, 5. maj 2016, kl. 21:58

Fredag d. 6 maj kl 18.00. ALKA Superligaens nr. 2 byder velkommen på Sydbank Park til ALKA Superligaens nr. 10. Det ligner umiddelbart top mod bund, men stillingen har sjældent nogen betydning når to lokalrivaler tørner sammen. SønderjyskE tager i mod Esbjerg fB i 28. spillerunde af ALKA Superligaen, og det bliver et lokalbrag med fight, stemning og fantastisk vejr!

Vejrudsigten melder om helt op til omkring 20 grader, så grib fat i naboen, familien og vennerne og tag dem med til et vaskeægte lokalopgør på Sydbank Park. Der er mulighed for at købe vand, is, sodavand, og kolde øl på stadion, så du skal nok holde dig frisk til samtlige 90 hektiske minutter.

Esbjerg fB havde en forfærdelig efterårssæson i ALKA Superligaen, hvor de kæmpede med Hobro IK om at bevæge sig væk fra nedrykningsstregen. Men med tilgangen af den tidligere Hobro IK træner Jonas Dal, ser spillet på banen, samt pointhøsten pludselig meget mere positiv ud. Esbjerg fB har nu trukket betydeligt væk fra Hobro IK i bundstriden, og kan nu i stedet se fremad. Deres hold er en god blanding af unge talenter, rutinerede spillere og teknisk dygtige individualister. De kan angribe på flere parametre, så den solide SønderjyskE defensiv skal være klar på det hele.

SønderjyskE er fortsat nr. 2 i ALKA Superligaen, og har med den nye målsætning om, at tage det én kamp ad gangen, lagt planen for hvad resten af sæsonen skal gå på. Vi må se, hvor det bærer de lyseblå helte hen, når vi nærmer os slutspurten i ALKA Superligaen.

Hold øje med deres mand:
Jeppe Højbjerg
Den unge Esbjerg fB målmand har bogstaveligt talt grebet chancen, da han fik muligheden for fast spilletid efter vinterpausen. Ud af Esbjerg fB’s første 5 kampe i forårssæsonen i ALKA Superligaen holdt Jeppe Højbjerg modstanderne fra scoring i 4 af kampene. Den unge målmand er også landsholdsaktuel på Danmarks U-21 landshold. Han har spillet 8 kampe for det danske U-21 landshold. Jeppe Højbjerg har været en af de bedste EfB spillere gennem forårssæsonen, og det bliver næppe nogen saml sag at passere den dygtige målmand. De SønderjyskE drenge har dog et fantastisk målgennemsnit på hjemmebane i ALKA Superligaens forårssæson, så vi håber, og tror, at Bechmann og drengene kan få nettet til at blafre!

Hold øje med vores mand:
Marin Skender
Marin har netop forlænget sin kontrakt med SønderjyskE så den løber til 30. juni 2017. Den kroatiske målmand, har gennem flere sæsoner været en solid sidste skanse for de lyseblå helte, og det er en fornøjelse at forlænge samarbejdet med Marin Skender. Vi kan se frem til mange flere verdensklasse redninger i fremtiden på Sydbank Park med Skender i kassen. Marin Skender er fortsat den målmand i ALKA Superligaen med næstflest clean sheets, efter Frederik Rønnow. Og Esbjerg har ikke været det mest flittigt scorende hold i forårssæsonen, så vi håber på at det kan give endnu et clean sheet på fredag!

Det siger de inden kampen:
– Vi skal stå tidligt op for at slå SønderjyskE’s gode rytme i stykker, og vi kommer på en fysisk opgave, men der er muligheder i alle kampe, også i denne, siger Jonas Dal til EfB’s hjemmeside

Det siger vi inden kampen:
– Jeg ved ikke, om der er nogen must-win kampe. Kigger man på tabellen, er vi selvfølgelig favoritter, men vi ved også, det bliver sindssygt svært. Der er ikke nogen lette kampe. Det så man mod Hobro, hvor vi er heldige med at vinde, selvom vi har over 30 point mere end dem. Så vi ved, det bliver svært, men omvendt vil vi også rigtig gerne have tre point, og det kommer man forhåbentlig også til at se, siger Tommy Bechmann til bold.dk

Marc Dal Hende tilføjer til SønderjyskE Fodbold på Facebook; – Det er fantastisk at spille på Sydbank Park i øjeblikket med alle de mennesker, der kommer på stadion! Opbakningen giver en masse motivation, og vi glæder os til at kæmpe røven ud af bukserne for de tre point.

Så vi, Marc Dal Hende, og resten af SønderjyskE håber på at se jer på stadion i morgen!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus