Søg

Løverne skal tæmmes på Sydbank Park

Rasmus Andersen, 17. november 2017, kl. 9:59

Af Rasmus Andersen

Danmark skal til VM i Rusland, men inden da, skal Alka Superliga gennem 11 kampe i grundspillet, samt det efterfølgende slutspil. Næste udfordring for SønderjyskE bliver FC København, der gæster Sydbank Park.

FC København kommer til Sønderjylland med 4 point i deres seneste 5 kampe, hvilket er det samme som SønderjyskE. Begge hold har hentet 1 sejr, 1 uafgjort og 3 nederlag.

SønderjyskE kommer frisk fra pausen med selvtilliden i orden. Inden Landsholdspausen fik SønderjyskE deres tredje sejr i Alka Superliga, da man besejrede OB på EWII Park i Odense.

Senest FC København gæstede Sydbank Park, var Troels Kløve 25 minutter fra at blive matchvinder med et drømmemål, inden FC København scorede 2 gange på 5 minutter, og sikrede sig en 2-1 sejr.

Hold øje med deres mand:
Carlos Zeca
FC København har haft svært ved, at vise lige så stor dominans i dette års udgave af Alka Superliga. Øjeblikkeligt indtager de forsvarende mestre 5. paldsen. En ny spiller på FC Københavns centrale midtbane er Carlos Zeca. Zeca kom fra Panathinaikos, og selvom FC København har haft det svært, så har Zeca vist, at han kan dominere en midtbane. Zeca er teknisk dygtig og god på bolden. Hos FC København agerer han en vigtig brik sammen med Kvist på midtbanen. Her har Zeca dog flere offensive egenskaber, men bidrager også til det defensive arbejde.

Hold øje med vores mand:
Christian ‘Greko’ Jakobsen
3 mål og 6 assist, er hvad Greko er noteret for i 15 kampe i Alka Superliga indtil videre. Dermed plejer Greko, at være garant for, at have en finger med i spillet, når SønderjyskE scorer mål i over halvdelen af kampene. Offensivt har han været chanceskabende og en konstant trussel for modstanderens forsvar. I samarbejde med Uhre har Greko teknisk højt niveau, og kan sætte Uhre op til stikninger i dybden, eller kombinationer i og omkring feltet. Vi håber, at Greko finder mål- eller assist-næsen frem, så vi kan få vores første sejr over FC København nogensinde i Alka Superliga.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Du kan få pengene 4,10 gange igen, hvis du tror på den historiske sejr til SønderjyskE. (Eksperten.com)

Søndagens kampssponsor til den vigtige kamp, er Jørgen Hansen Biler.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus