Søg

Livsvigtig lyseblå sejr inden pokalfinalen

Per Jessen, 27. juni 2020, kl. 20:07

SønderjyskE sikrede sig tre livsvigtige point i 3F Superligaen, da Silkeborg IF for anden gang på en uge blev besejret. Denne gang kom sejren i hus med 1-0 hjemme på Sydbank Park.  Christian Greko Jakobsen blev matchvinder i generalprøven inden finalen i Sydbank Pokalen.

I timerne op til kampstart trak et kraftigt regnvejr ind over Sønderjylland. Uvejret slog dog ikke SønderjyskE ud, der fra kampens start satte sig tungt på begivenhederne på det den regnvåde bane. Hele 83 minutter gik der dog, inden det forløsende mål faldt. En vital sejr og et godt rygstød inden pokalfinalen.

Eggert Jonsson fik kampens første store målchance, da SønderjyskE-islændingen ikke fik headet ordentligt til bolden i en helt fri position. Med Emil Frederiksen og en veloplagt Alexander Bah som kreatørerne kom de lyseblå til flere muligheder, men målene udeblev.

SønderjyskE-målmand Sebastian Mielitz, der inden kampen fik blomster for at have rundet 100 SønderjyskE-kampe, havde i store dele af kampen ikke meget at se til, men Silkeborg kom alligevel til et par farlige forsøg inden pausen.

I anden halvleg fortsatte SønderjyskE med at have bolden mest, men tendensen med de uskarpe afslutninger fortsatte hos begge hold. I slutfasen noterede man et comeback til Rilwan Hassan, som satte et fint aftryk de 20 minutter, han fik på banen.

Det blev en anden indskifter, Christian ’Greko’ Jakobsen, som prikkede hul på bylden. Han stod helt fri ved fjerneste stolpe på et hjørnespark, og bolden blev med hovedet dirigeret sikkert mellem benene på SIF-keeper Rafael Romo. Målet udøste øredøvende jubel på Sydbank Park, hvor der trods begrænsningerne på tilskuertallet var god stemning gennem hele opgøret.

SønderjyskE spiller onsdag finale i Sydbank Pokalen i Esbjerg, og allerede lørdag den 4. juli gælder det hjemmekampen mod OB i 3F Superligaen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus