Lige ved og næsten rakte ikke til point

SønderjyskE havde chancer til udligning i slutfasen, men Vejle Boldklub kunne tage fra Sydbank Park med en 1-0-sejr.

Søndag eftermiddag skulle SønderjyskE forsøge at følge op på den flotte sejr i torsdags mod mestrene fra FC Midtjylland, men Vejle Boldklub kunne desværre tage fra Sydbank Park med en 1-0-sejr.

Første halvleg var en chancefattig affære, men straks efter pausen bragte gæsterne sig på 1-0 på et flot mål af Wahid Faghir.

SønderjyskE begyndte for alvor at røre på sig med 20 minutter igen, men Bård Finne afsluttede lige ved siden af stolpen.

Bård Finne havde også aktier i SønderjyskE’s største chance ti minutter før tid. Han skød bolden ind i feltet, hvor Peter Christiansen med hovedet flot lagde bolden til rette for Haji Wright, men den ellers så træfsikre amerikaner ramte træværket.

Tre minutter inde i overtiden var SønderjyskE igen tæt på udligningen. Pierre Kanstrups afslutning blev kun halvklaret, og Stefan Gartenmann var tæt på at kunne skovle bolden ind til 1-1.

Det blev lige ved og næsten, men Vejle Boldklub holdt 1-0-føringen hjem.

Kampen bød på to SønderjyskE-debutanter. Svenske Emil Holm startede som højre wingback, mens norske Bård Finne blev skiftet ind efter en times spil.

Næste opgave er allerede på onsdag, hvor Fremad Amager venter på udebane i den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen.