Søg

Liburd fortsætter i SønderjyskE

Jacob Ravn, 22. december 2020, kl. 8:58

19-årige Jannick Liburd har underskrevet en kontrakt med SønderjyskE Fodbold, der løber frem til sommeren 2022.

Jannick Liburd tog forskud på juleaften, da han søndag gav sig selv en form for gave og underskrev en kontrakt i SønderjyskE gældende frem til sommeren 2022.

Den 19-årige offensivspiller har været fast tilknyttet Superligatruppen siden i sommer, og før det trænede han jævnligt med som akademispiller.

Nu er fremtiden på plads for det næste halvandet år, og Liburd var en glad mand, da han tog på juleferie med en kontrakt under armen.

– Jeg kan ikke være mere glad. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt og målrettet for, og nu får jeg de bedste muligheder for at udvikle mig yderligere. Min ambition er naturligvis at komme tættere på holdet, og jeg føler, at jeg er det helt rigtige sted til at udvikle mig, siger Jannick Liburd.

Liburd kom til HFK/SønderjyskE som U17-spiller, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over den udvikling, Liburd har gennemgået først på akademiet og siden i sommer i Superligatruppen.

– Han er en ambitiøs og målrettet spiller, og han har udviklet sig godt i den tid, han har været i klubben. Med den nye kontrakt får han mulighed for at udvikle sig i et godt og trygt miljø, han kender, og vi tror på, at han i løbet af kontraktperioden kan komme endnu tættere på 3F Superligaen, hvor han allerede har fået nogle indhop, siger Hans Jørgen Haysen.

Jannick Liburd står foreløbig noteret for fire førsteholdskampe i SønderjyskE.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus