Søg

Lang kontrakt til Emil Frederiksen

Jacob Ravn, 3. august 2020, kl. 15:30

Emil Frederiksen, som i foråret var udlejet fra SC Heerenveen til SønderjyskE Fodbold, skifter nu til SønderjyskE på en permanent aftale. Kontrakten løber frem til 31. december 2023.

Det blev en stor succes, da Emil Frederiksen i foråret var udlejet til SønderjyskE fra hollandske SC Heerenveen, og alle parter er nu blevet enige om betingelserne, så den 19-årige offensivspiller skifter permanent til SønderjyskE.

SønderjyskE har købt Emil Frederiksen fri af kontrakten i Heerenveen, og han har fået en kontrakt på tre et halvt år, så den løber helt frem til 31. december 2023.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkes at veksle lejeaftalen til en SønderjyskE-kontrakt.

– Lige fra vi lejede ham i vinter, har vi sagt, at vi forhåbentligt kunne og skulle udløse den klausul, vi fik i lejeaftalen for at gøre ham til SønderjyskE-spiller, og efter nogle forhandlinger frem og tilbage er alle parter nu blevet enige om betingelserne, og det glæder os meget, at vi nu har ham på en længere kontrakt i SønderjyskE, for det er en spiller, som vi tror meget på.

– Vi har en strategi om, at vores hold skal bestå af unge spillere fra vores eget akademi, der skal styrkes og støttes af ældre og rutinerede spillere, og hvis vi skal hente unge spillere udefra, skal det være fordi, de er kæmpe talenter – og det er Emil Frederiksen.

– Vi havde høje forventninger til ham, da han kom, og vi har også fået syn for sagen i løbet af foråret. Han har et vidunderligt blik for spillet, og han har et utroligt venstreben, der både kan bidrage med mål og assister. Jeg er sikker på, at han kommer til at lave mange flere mål, når han får endnu mere selvtillid og flere spilleminutter, for han har faktisk det, der skal til for at blive en profil i 3F Superligaen, og jeg kan godt se ham blive en god case for os rent forretningsmæssigt, når han har været her en sæson eller to, siger Hans Jørgen Haysen.

Emil Frederiksen spillede 14 kampe for SønderjyskE i forårssæsonen og scorede et enkelt mål. Dét mål var mod Randers FC i kvartfinalen i Sydbank Pokalen og blev senere kåret som årets mål i pokalturneringen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus