Søg

Kvartfinalen kalder efter knaldkamp i Brøndby

Jacob Ravn, 30. oktober 2019, kl. 23:23

SønderjyskE vandt 1/8-finalen i Brøndby med 1-0 på en sen scoring af Mart Lieder.

Onsdag aften kom SønderjyskE ét skridt nærmere på finalen i Sydbank Pokalen.

I 1/8-finalen blev Brøndby IF besejret 1-0 på Brøndby Stadion. Mart Lieder blev matchvinder med et flot mål efter 83 minutters spil.

Første halvleg blev en chancefattig omgang, hvor hjemmeholdet havde bolden mest, men SønderjyskE-forsvaret stod stærkt og forhindrede, at det sådan rigtigt blev farligt.

En enkelt gang havde Anthony Jung et godt hug fra distancen, men Nikola Mirkovic var skarp i målet og diskede op med en fin redning.

I den anden ende var det tættest på kort før pausen, da Eggert Jonsson fikst spillede bolden videre til Artem Dovbyk, men den ukrainske angriber sparkede et stykke over mål.

Efter pausen blev SønderjyskE markant farligere, og efter en times spil havde både Christian Jakobsen og Stefan Gartenmann gode chancer. De gode afslutninger blev i begge tilfælde reddet af Marvin Schwäbe i Brøndby-buret.

Brøndby begyndte også at true, men det kom ikke tættere på end et par gode langskud – den ene gang havde bolden kurs mod krydset, men Gartenmann fik akkurat hovedet på og leverede dermed en stor redning.

Efter 83 minutter kom den sønderjyske forløsning. Christian Jakobsen satte fart på en kontra og spillede bolden videre til Mart Lieder på det perfekte tidspunkt. Med to gode berøringer kom han tæt på mål, og med en tredje berøring placerede han bolden helt ude ved den fjerneste stang. Høj klasse af Greko og Lieder.

SønderjyskE var i fin kontrol i resten af kampen, og vi er dermed i bowlen, når der skal trækkes lod til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Tak til de fans, der trodsede alt bøvlet med en lukket Storebæltsbro. Det var en fornøjelse at fejre sejren med jer.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus