Søg

Kontrakamp i Farum

Rasmus Andersen, 21. september 2017, kl. 11:41

Af Rasmus Andersen

SønderjyskE er på jagt efter sæsonens tredje sejr, når vi gæster kunstgræsset på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er Alka Superligaens tophold. 2 point foran Hobro IK på 2. pladsen og 9 point foran SønderjyskE på 8. pladsen

FC Nordsælland løb ind i et nederlag i seneste runde, da de to tidligere SønderjyskE spillere Pierre Kanstrup og Adama Guira var med til at besejre topholdet med 1-2 på netop Right to Dream Park.

Efter sæsonens første 4 kampe havde de lyseblå helte hentet 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Desværre, er det ikke blevet til flere sejre i de seneste 5 kampe, men det kan vi lave om på i Farum.

Det seneste opgør i Farum mellem de to mandskaber endte med en 4-1 sejr til hjemmeholdet, men forinden det, har SønderjyskE snuppet 3 sejre i streg på Right to Dream Park siden 2015. Dermed ved vi, at vi er i stand til at besejre FC Nordsjælland. Selv på deres hjemmebane.

Hold øje med deres mand:
Ernest Asante
Asante står noteret for 7 mål og 2 assist i 9 kampe i Alka Superligaen. Imponerende statistikker for en offensivspiller, der er blandt de hurtigste spillere i verden, når det kommer til det nye Fifa 18. Dermed er Asante den hurtigste i Alka Superligaen ifølge spillet. Derudover har han et samarbejde med Emiliano Marcondes i angrebet, og Marcondes har også bidraget godt til målscoringen. Marcondes har således 6 mål og 3 assist for sæsonen. Ikke dårligt for en spiller, der allerede har fundet en ny klub fra årsskiftet. Hold øje med de små hurtige fødder og de lækre kombinationer, når FC Nordsjælland får bolden i offensiven, hvor de helt sikkert vil angribe med konstante kontrastød.

Hold øje med vores mand:
Philip Zinckernagel
Offensiven hos FC Nordsjælland består af en masse små hurtige spillere, mens vi har en større blanding af kompetencer i offensiven. Zinckernagel er det tætteste du kommer på spillerne fra FC Nordsjælland. Dermed skal han agere som den centrale del i offesiven, med den målfarlige assistkonge Greko på den ene side, som også har kompetencer i feltet. Samt den hårdtarbejdende og kreative spiller Troels Kløve. Derudover har vi flere spillere, der kan bidrage i offensiven, hvor eksempelvis Emil Scheel kan bidrage på kanten. Det bliver spændende at se, hvem der først får hul på bylden, når de to hold vil angribe på skift.

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. 3 af de seneste 5 opgør på Right to Dream Park mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE er endt med 4 mål eller flere. Du kan få odds 2,60, hvis du tror, at der kommer over 3,5 mål i kampen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus