Søg

Kanstrup: – Jeg er lykkelig for at komme hjem til SønderjyskE

Jacob Ravn, 27. december 2019, kl. 11:35

Pierre Kanstrup beskriver det som en lykkerus at skrive under med den klub, der gav ham chancen og satte karrieren i gang.

Pierre Kanstrup er tilbage i SønderjyskE.

Og det var med en fed fornemmelse, at han i juledagene skrev under på en treårig kontrakt, der træder i kraft fra årsskiftet.

– Jeg havde en følelse af lykke, lige efter jeg skrev under. Da jeg kom hjem til min hustru bagefter, beskrev jeg det som en lykkerus. Jeg er glad og stolt over, at jeg nu vender hjem, siger Pierre Kanstrup.

Når han beskriver SønderjyskE som sit hjem, skyldes det de gode år fra januar 2014 til sommeren 2017. Han blev først hentet på leje i FC Fredericia og siden kom et permanent skifte, hvor Kanstrups rolle blev større og større, og hvor han var anfører fra sommeren 2015.

– SønderjyskE har betydet rigtig meget for min karriere. Det var klubben, der troede på mig og turde hente mig op fra 1. division. Det var den klub, der satte gang i det hele. Jeg har oplevet meget med SønderjyskE, hvor vi kæmpede for overlevelse, og hvor det hele kulminerede med sølvmedaljerne. Det er en klub, der betyder rigtig meget for mig, og jeg er meget glad for, at jeg nu vender tilbage.

Kanstrup fik halvandet år i AGF, inden han blev solgt til tyrkiske Erzurumspor, hvor han fik en oplevelsesrig halvsæson. Herefter gik turen til norske Vålerenga. De oplevelser har givet værdifuld erfaring til den 30-årige forsvarsspiller.

– Jeg er stadig den samme fodboldspiller, men jeg har været ude at opleve en smule både fodboldmæssigt og på selve livet. Jeg er blevet mere mentalt rustet. Men jeg er stadig kun 30 år, og jeg er på ingen måde færdig, og jeg kommer for at spille, og vi skal ud at skrabe nogle point sammen til SønderjyskE, siger Kanstrup.

Han forlod SønderjyskE som anfører, men han behøver ikke et anførerbind for at gøre brug af sine lederegenskaber.

– Nu er det min gode ven Marc P., der har kaptajnrollen, og det gør han fantastisk, selv om han lige nu sidder ude med en skade. Jeg glæder mig til at komme under hans vinger. Men jeg ved også, hvad jeg selv kan bidrage med, og jeg vil stå ham bi sammen med de andre ledere, der er i gruppen. Det betyder ikke så meget, om du har bindet på eller ej. Jeg vil bidrage med det samme, som da jeg sagde farvel for et par år siden.

Kanstrup glæder sig til, at han skal møde holdkammeraterne – nye som gamle – når han stempler ind i SønderjyskE den 6. januar.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage og hilse på dem, jeg kender fra tidligere, men selvfølgelig også at møde de nye. Vi skal jo være sammen i tre år, så jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang, siger Pierre Kanstrup.

Pierre Kanstrup og hustruen Kristina har siden sidst, han var i klubben, udvidet familien med en søn på knap to år.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus