Søg

Kæmpe profil til SønderjyskE

Stig Kongsted, 20. juni 2019, kl. 12:00

SønderjyskE har i dette vindue haft som fokus bl.a. at få hentet en erfaren og dygtig leder til Superligaholdet. Det er nu lykkedes, da den stærke midtbanespiller Mads Winther Albæk er hentet hjem fra flere år i udlandet, og nu har underskrevet en fireårig-kontrakt med de lyseblå .

Mads Winther Albæk har efter sine fire sidste ungdomsår, og fem første seniorår, i FCM været i udlandet siden 2013. Her blev til det mange kampe hos Reims i Frankrig, Göteborg i Sverige og Kaiserslautern i Tyskland. Både i det svenske og i det tyske har Mads Albæk båret anførerbindet, ligesom han gjorde i de fleste af sine 26 U21 landskampe.

Sportschef Hans Jørgen Haysen stråler også om kap med solen på sit kontor efter kontraktunderskrivelsen med Mads Winther Albæk.

– Vi er så tilfredse med, at det er lykkes at hente Mads hjem til Danmark efter flere år i udlandet. Vi har søgt efter en stærk spiller og leder til holdet, specielt efter at Simon Poulsen og Niki Zimling ikke er at finde på holdkortet længere. Ethvert hold har brug for spillere, der kan tage ansvar og lederskab, og de kompetencer besidder Mads Winther Albæk til fulde. Derudover er han en fantastisk fodboldspiller med den perfekte alder. Han kommer uden tvivl til at blive en profil hos os, og skal være med til at løfte holdet og klubben endnu mere i fremtiden, udtaler sportschef Hans Jørgen Haysen.

Mads Winther Albæk glæder sig også vældig meget til de nye udfordringer.

– Jeg ser meget frem til min kommende tid i SønderjyskE, og glæder mig til at møde de andre drenge. Jeg har været ude i seks år, og har stået med nogle valg på hånden. Jeg havde nok også en trang til at vende snuden hjem, og så kom SønderjyskE på banen med et flot tilbud, samtidig med de har en træner, som jeg kender. Det er nogle af de ting, jeg har kigget på, og som har været afgørende for mit valg, udtaler Mads Winther Albæk, der får tildelt trøje nr. 90.

FAKTA
Ungdomskarriere:
1996-2001: Gadstrup
2001-2004: Herfølge
2004-2008: FCM

Seniorkarriere:
2008-2013: FCM, 120 kampe, 12 mål, viceanfører
2013-2015: Reims, 39 kampe, 2 mål
2015-2017: IFK Göteborg, 48 kampe, 9 mål, anfører
2017- 2019 : Kaiserslautern, 21 kampe, 1 mål, anfører

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus