Søg

Julius Eskesen: God stemning før de afgørende grundspilskampe

Jacob Ravn, 13. marts 2021, kl. 14:21

SønderjyskE’s Julius Eskesen forventer en tæt kamp mod AC Horsens søndag på Sydbank Park, hvor der skal tre point til for at holde trykket på de øvrige midterhold. 

Søndag klokken 14.00 tager vi imod AC Horsens på Sydbank Park, og midtbanedynamoen Julius Eskesen forventer en tæt kamp mod østjyderne.

– Det bliver en svær kamp. AC Horsens er begyndt at skrabe point sammen, og vi har ikke fået så mange point på det seneste, så holdene står meget lige i øjeblikket. Det er dog en kamp, hvor vi med vores ambitioner, skal gå ud for at vinde, siger Julius Eskesen.

Der resterer to kampe i grundspillet, og kravet er point både mod AC Horsens og FC Nordsjælland, hvis håbet om top seks skal holdes i live.

– Vores situation er gunstig nok. Det er meget tæt i øjeblikket, og vi ved, at vi skal have point i de to sidste kampe uanset hvad, og nu retter vi fokus på Horsens-kampen, hvor vi kan stille os i en bedre situation, hvis vi får de tre point.

Torsdagens 4-1-sejr i Sydbank Pokalen var en god vitaminindsprøjtning, og Eskesen beretter om højt humør fra omklædningsrummet.

– Der er en god stemning, og der bliver fortalt en masse gode jokes. Nu har vi også en pokalsemifinale at se frem til senere på foråret, og det er kun med til at give os yderligere blod på tanden, siger Julius Eskesen.

Søndagens kamp bliver sendt på Eurosport 2, hvor der er optakt fra klokken 13.00. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus