Søg

Jakob Michelsen: Vi glæder os helt vildt

Søren Pabst, 12. juli 2016, kl. 13:33

Sådan siger cheftræneren om kampen på torsdag i Europa League kvalifikationen, mod Strømsgodset.

– Vi glæder os helt vildt, det er jo en historisk kamp, den første europæiske kamp for SønderjyskE og det skal vi allesammen glæde os til, det er jo den anderkendelse vi har fået for vores fantastiske sæson.

Der tyder på at komme tryk på lægterne og der er lagt op til fodboldfest, alle billetter er revet væk og dermed kan vi melde helt udsolgt allerede her 2 dage før kampen.

– Det er dejligt der allerede er meldt udsolgt, det er jo fantastisk med den opbakning vi havde i sidste sæson hvor vi oplevede enorm stor opbakning på hjemmebane og også på udebane, det er dog lidt paradoksalt at vi skal spille for færre tilskuere end vi plejer at gøre, men det er jo på grund at stadion ikke lever op til de europæiske krav, så det kan man jo håbe der kan gøres noget ved i den nærmeste fremtid.

Der er blevet brugt rigtig meget tid på træningsbanen de sidste 3 uger og Jakob føler at vi er klar til opgaven.

– Vi føler at vi er godt forberedte, vi har set dem 2 gange live, både i mandags og i lørdag, der er stor forskel på hvordan Strømsgodset angriber kampene på udebane og så hjemme på deres hurtige kunstgræsbane.

Jakob vil dog endnu ikke love hverken det ene eller det andet og det er jo også måden hvorpå tingene har fungeret sidste år.

– Jeg vurderer det som et meget lige opgør og det er de små marginaler der kommer til at gøre forskellen.

Et tætpakket program venter forude for de lyseblå løver og Jakob har opskriften på hvordan det skal lykkedes.

– Nu venter der os et tæt program med 4 kampe på 10 dage, det sætter selvfølgelig store fysiske krav, men også store mentale krav, det er rigtig vigtigt at tage en kamp af gangen og forberede sig maksimalt til den kommende kamp slutter Jakob Michelsen af i et interview med SønderjyskE fodbold.

Kampen mod Strømsgodset starter kl. 19.00 på Sydbank Park på et helt udsolgt stadion.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus