Søg

Jagten på pokalen

Søren Pabst, 14. marts 2017, kl. 12:39

KAMPSTART: Onsdag d. 15. Marts kl. 18.00
LOKATION: BioNutria Park Randers
BILLETTER: http://bit.ly/GæsteSupportRFC

BILLIGE BILLETTER
Randers FC har sat billetpriserne meget lavt til kampen, det koster dermed kun en flad 20’er at komme ind og støtte hele regionens hold.
KAMPEN VISES IKKE PÅ TV

Randers FC er modstanderen, når der onsdag aften kl. 18.00 fløjtes op til pokal fodbold i Randers.

Sidst vi var på besøg på BioNutria Park i Randers, tog vi derfra med en storsejr på 4-0 i baggagen. Den triumf skal vi forsøge at gentage, når vi skal jagte avancement i DBU-pokalens 1/8 dels finale.

I søndags tog vi et vigtigt skridt mod at sikre en plads i top-6 i Superligaen, med en 1-0 sejr over OB. Dermed er selvtilliden forhåbentlig intakt, når vi indtager grønsværen, når vi skal forsøge at komme blandt de 8 bedste mandskaber i årets pokalturnering.
Én af nøglerne til sejr over Randers FC, må være den fight og dygtighed der blev leveret defensivt mod fynboerne i søndagens kamp, derudover bliver der behov for stor opbakning fra lægterne, til at give det ekstra boost som spillerne får brug for i den svære kamp.

Det er kun blevet til 1 enkelt nederlag til Randers FC i de seneste 8 indbyrdes opgør. Én sejr til hvert hold og derudover så 6 uafgjorte. Det vidner om, at det er 2 hold der matcher hinandens niveau rigtig meget. Derfor tør vi godt at love at det bliver en intens affære fra start til slut.

I søndagens opgør, kom der et par småskader blandt nogen af spillerne, som muligvis kan give plads til nye ansigter i Claus Nørgaards startsopstilling. Så det må forventes at være sultne spillere, der kommer for at vise sig frem for trænere og ikke mindst for vores eminente fans.
Vi håber og tror på at se en masse lyseblå trøjer på udebane-sektionen til pokal-dramaet!

Hold øje med VORES mand:
Nicolaj Ritter
Ritter som kom fra Silkeborg IF i sommers, har ikke fået meget spilletid i den lyseblå trøje, derfor må det også vurderes at være en særdeles sulten spiller, der vil ud og vise sig frem for Claus Nørgaard og resten af trænerteamet.
Nicolaj gjorde fremragende figur da han i søndags, i sejren over OB, fik en lille halv time på banen. Godt presspil og en afslutning der er tæt på at afgøre kampen kort før tid, betød at man huskede Ritter efter kampen.
Vi håber at den venstre-benede back/fløj spiller kan gøre god figur endnu engang i pokal-dramaet.

Hold øje med DERES mand:
Marvin Pourié
Endnu en angriber, en angriber der har scoret mål for os.
Pourié har fundet det gode spil frem i Randers FC, men målene er ikke mange for den tyske angriber. En problem der nærmest direkte kan sammenkædes med den pointmæssige krise som Randers FC gennemgår i Superligaen på nuværende tidspunkt.
Marvin må være meget interesseret i at få sat gang i målscoringen igen, hvilket er noget vi skal være opmærksomme på i defensiven. Der skal lukkes godt ned for hans giftige dybdeløb, samt hans vævre driblinger.

Det siger VI inden kampen:
– Kampen skal gribes an som alle andre kampe. Vi skal ud og give den fuld gas og selvfølgelig gå efter at vinde og gå videre. Den er en kvartfinale vi spiller om og det skal kunne ses i morgen. Det bliver afgørende med hård fight, vi har hørt at banen skulle være en som en mark, så jeg tror der bliver mange 2. bolde og en masse dueller siger Nicolaj Ritter til SønderjyskE Fodbold.

Husk du kan spille på kampen hos Danske Spil hvor du kan få odds 7.20 på at vi vinder med mere end ét mål. Sidst vandt vi 4-0.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus