Søg

Isak Olafsson ser frem til danskermøde ved U21-EM

Jacob Ravn, 18. marts 2021, kl. 14:30

Isak Olafsson er udtaget til det islandske U21-landshold, der senere på måneden spiller EM i Ungarn, hvor islændingene blandt andet møder Danmark.

Isak Olafsson er med, når der i næste uge tages hul på U21-EM.

Den 20-årige forsvarsspiller er udtaget til det islandske landshold, der er i pulje med Rusland, Frankrig og Danmark.

Olafsson var fast mand for Island, da holdet kvalificerede sig til U21-EM, og nu glæder han sig til at komme i aktion på den helt store scene i Ungarn.

– Det er en stor mulighed, og jeg glæder mig meget til at blive en del af turneringen. Det er en enestående chance for os spilere, for det er kun anden gang, at Island har kvalificeret sig til U21-EM.

– Vores målsætning bliver at komme videre fra gruppen. Det er en svær pulje, men to hold skal videre, og det vil vi selvfølgelig gå efter. Frankrig vil nok være favorit, og så bliver det nok os og Danmark, der skal kæmpe om den anden plads, siger Isak Olafsson.

Især kampen den 28. marts mod Danmark er markeret med et stort kryds i islændingens kalender.

– Det bliver specielt at møde Danmark. Det bliver sjovt at møde de danske spillere, vi kender. Danmark har en fantastisk trup og et stærkt hold, og vi respekterer dem meget, men vi tror på, at vi kan besejre dem, siger Isak Olafsson.

Islands kampprogram er lig det danske. Island spiller den 25., 28. og 31. marts. Slutspillet ved U21-EM – kvartfinalerne og frem – spilles først i slutningen af maj og starten af juni.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus