Søg

Intern træningskamp uden tilskuere

Jacob Ravn, 14. maj 2020, kl. 14:19

Fredag formiddag spiller SønderjyskE en intern træningskamp, men det er desværre ikke tilladt for tilskuere at møde op og se kampen.

SønderjyskE-spillerne har snart været i gang i to uger, efter de kom tilbage fra deres hjemsendelse, og efter en uge, hvor de kun måtte træne i mindre grupper, har de de seneste dage kunnet træne fodbold, som vi kender det med nærkampe, tacklinger og skulderskub.

Fredag formiddag kommer det til at ligne rigtig fodbold, når træningen bliver lavet til en intern træningskamp – dog kun på to gange 30 minutter, da spillerne ikke skal køres helt ned, inden det bliver alvor i Superligaen fra den 2. juni.

Lige som det gør sig gældende i 3F Superligaen, er det heller ikke tilladt at have tilskuere til træningskampene, så vi skal desværre bede vores fodboldhungrende fans om at holde sig væk fra kampen – lige som til vores øvrige træninger i øvrigt.

Vi savner jer alle sammen, og vi glæder os til, at vi igen kan opleve fællesskabet sammen omkring fodbolden, men lige nu skal vi alle overholde de anbefalinger og restriktioner, som er en konsekvens af Covid-19.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus