Søg

Ingen ophold ved Sydbank Park

Jacob Ravn, 5. juni 2020, kl. 10:00

I forbindelse med de kommende hjemmekampe på Sydbank Park minder vi om, at der er forbud mod forsamlinger på mere end ti personer.

Omkring 20-25 fans var mødt op, da SønderjyskE senest spillede hjemmekamp mod OB den 8. marts, og de leverede en flot opbakning uden for Sydbank Park, der smittede af på spillerne inde på banen.

Siden er der kommet et forbud mod forsamlinger på mere end ti personer, og derfor minder vi om, at et lignende arrangement ikke kan finde sted, når vi spiller hjemme på Sydbank Park, så længe restriktionerne er, som de er i øjeblikket.

Politiet kan udstede bøder på 2500 kroner pr. person, hvis forsamlingsforbuddet bliver overtrådt, og så vil vi altså hellere have, at I bruger de penge på fem genforeningstrøjer…

For god ordens skyld vil vi også oplyse, at der bliver opsat afskærmning omkring Sydbank Park, så det ikke er muligt at kigge ind gennem hegnet.

Vi håber på jeres forståelse i denne tid, hvor vi alle skal følge retningslinjerne fra regeringen og sundhedsmyndighederne.

IN ENGLISH:

Information for foreign Football Fans and Scouts: Be aware that Fans and Scouts are not allowed to go to the Danish Football Stadiums because of the Covid19-restrictions. It’s not possible to see the game from outside the Stadium. Thanks for your understanding.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus