Søg

Information om træning i SønderjyskE Fodbold

Jacob Ravn, 12. marts 2020, kl. 13:49

De sidste to grundspilskampe i 3F Superligaen er foreløbig blevet udskudt i to uger. SønderjyskE’s Superligaspillere holder sig i form, mens ligaen ligger stille. Ungdomseliteholdenes træninger er aflyst.

Torsdag besluttede Divisionsforeningen, at de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker skal udskydes – foreløbig i to uger – og det betyder, at vi ikke som planlagt skal i kamp mandag den 16. marts ude mod Brøndby IF og den 22. marts hjemme mod Silkeborg IF.

Superligaspillerne holder sig naturligvis i form, mens ligaen ligger stille, så de er klar, når 3F Superligaen kan genoptages.

Spillerne har i denne uge haft planmæssigt fri onsdag og torsdag, og spillerne bliver hjemme og selvtræner resten af denne uge.

Hvordan træningen herefter kommer til at foregå, vil løbende blive besluttet af træner/ledergruppen, men der bliver nogle praktiske udfordringer, idet Haderslev Idrætscenter, hvor vi til daglig har vores base, er lukket ned de næste 14 dage. Vi vil løbende vurdere, hvordan vi kan praktisere træningen mest fordelagtigt med hensynstagen til de specielle omstændigheder, der er i øjeblikket.

Alle holdtræninger hos SønderjyskE’s ungdomselitehold er aflyst – foreløbig frem til den 29. marts – og de unge spillere selvtræner ud fra de træningsprogrammer, de får udleveret. Den beslutning er truffet på baggrund af regeringens udmeldinger om, at vi alle skal gøre, hvad vi kan for at begrænse risikoen for smittespredning.

Af samme årsag vil Superligaholdets træninger i den kommende tid være lukket for offentligheden, og alle interviews vil foregå over telefon.

Så snart der er nyheder og ændringer, informerer vi her på hjemmesiden.

Tak for jeres forståelse – og pas godt på hinanden derude.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus